keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Luukut 23 ja 24

Kaikki kalenterin luukut ovat nyt auki. Mitä löytyikään viimeisistä lokeroista? Jouluaaton yllätys ei ollut kovin suuri yllätys, sillä paletti oli vilahdellut mainoksissa ja sähköposteissa, mutta se olikin ainoa, josta etukäteen vähän tiesin.


23. päivä kalenterista löytyi Kaleido Cosmetics  Astrolight 'Electric'. Kimallusta siis kehiin. Ihan nyt en ole varma siitä, mihin tätä laitetaan, mutta ilmeisesti ihan minne vaan, mihin kimallusta kaipaa. Vaikka nenänpäähän? Hintaa tälle ilmoitetaan 15e.
Jouluaaton suloinen luomiväripaletti ei ollut siis yllätys, mutta nyt pääsin tutkimaan palettia hieman lähempää. Hyvältä vaikutti ja näillä loihdin jouluisen silmämeikin. Tuote on siis Ciate Londonin Trend Edit arvoltaan 25e.
Kalenterin mukana tuli vihkonen, jossa kaikki tuotteet on esitelty.


Oliko kalenteri hintansa väärti? Mielestäni oli. Tätä myytiin 139 euron hintaan, mutta itse ostin tämän 99 euron tarjoushintaan. Itse kalenteri on laadukas ja sen voi käyttää uudelleen. Sisällön arvoksi luvattiin 440 euroa ja uskoisin, että se pitää paikkansa. Pääosa tuotteista tulee omaan käyttöön, mutta jokunen kimallus päätynee eteenpäin. Suosikkituotetta en osaa nimetä, eikä ihan ohariakaan löydy. 
Hankinko kalenterin myös ensi vuonna?  Riippuu siitä, olenko vuodessa ehtinyt nämä kaikki käyttää... joten luultavasti en. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti