keskiviikko 4. joulukuuta 2019

4. joulukuuta. Mitä kalenterista löytyy?

Tip tap! Viikko jo hyvällä mallilla ja pitkä viikonloppu lähestyy. Sää vaikuttaa lauhtuvan, joten itsenäisyyspäivän vastaanotto on tarkoitus järjestää mökillä vaatimattomasti, mutta juhlavasti.

Olen edelleen onnellisen tietämätön kalenterini sisällöstä. Tiedän, että YouTubessa on pilvin pimein videoita, joissa näiden sisällöt paljastetaan. Kalenterin mukana tuli myös lehtinen, jossa tuotteet esitellään. (näin uskoisi, en ole sitäkään kuin raottanut) Mutta EI. Yhtään rasiaa en ole etukäteen kurkistellut, ravistellut enkä nuuhkinut. Olkoon jokainen aamu yllätys.

Keskiviikon rasia oli pieni ja sievä ja sieltä löytyi:
The Beauty Crop Cream Highlighter sävyssä Menorca. Kiva pakkaus ja voidemaisesta koostumuksesta pidän, mutta valmistusmaa on Kiina. Siitä en kyllä erityisemmin tykkää tai ehkä olen vain turhankin ennakkoluuloinen. Nettikaupan sivuilla vannotaan kuitenkin eläinkokeettomuutta ja vegaanisuuden nimeen. 
Highlighterit kuluvat minulla äärimmäisen hitaasti, vaikka niistä olen oppinut tykkäämäänkin. Tässä iässä pitää olla melkoisen varovainen näiden kanssa, ettei näytä naurettavalta. Vähemmän on enemmän, niin kuin monissa muissakin asioissa. Hintaa näyttää tällä olevan 9e. Aion kokeilla mökillä itsenäisyyspäivän juhlissa - ennen saunaa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti