lauantai 7. joulukuuta 2019

Kalenterin 7. luukku ja mökkitunnelmia

Tämänpäiväinen luukku aukeaa maalla kesämökin rauhaisissa tunnelmissa. Yöllä kuuntelin hiljaisuutta tovin jos toisenkin. Täysi äänettömyys ja pimeys. Tämä on rentouttavaa ja palauttavaa kaupungin kiireen ja hälinän jälkeen.
Lumet ovat täältäkin lähes sulaneet, mutta säätiedotus lupaa lumisateita tälle päivälle. Kovin harmaata ja liukastakin täällä on: postilaatikolla käynti oli ihan extremelaji.

Joulukuussa 2019

Koko joulukalenteria ei onneksi tarvinnut mökkitavaroihin pakata, vaan otin 7. ja 8. päivän laatikot mukaan. Tänään kalenterista putkahti
Bodyographypron Makeup Brush Cleanser. Suihkepullo tuli 59ml koossa ja valmistusmaa näyttää yllättäen olevan Kanada. Hintaa tällä pienemmällä koolla on $12 eli n. 11e.


 Olen aivan liian laiska siveltimien putsaaja, joten tämä on oiva muistutus siitä, että se pitäisi tehdä useammin. Tällä hetkellä minulla on käytössä Essencen tuote, joka onneksi on jo vähissä. Mielenkiintoista testata, onko näissä kuinka paljon eroa, kun hinnassa sitä ainakin on. Vähän arkinen tuote, mutta toisaalta suurin osa elämästä on arkea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti