sunnuntai 1. joulukuuta 2019

1. joulukuuta - kalenteri aukeaa

Olen jouluihmisiä ja myös joulukalenteri kuuluu jokavuotisiin perinteisiin kaiken muun hössötyksen ohella. Monena vuonna olemme Miehen kanssa tehneet yhteisen kalenterin ja täyttäneet sen pikkuisilla lahjoilla. Tänä vuonna tehdään poikkeus, sillä tilasin hyvän tarjouksen saatuani Glossy-kosmetiikkakalenterin itselleni. Näitten järkevyydestä voi toki olla montaa mieltä, mutta ajattelin tämän kerran kokeilla ja siirtyä järki-ihmiseksi jälleen joulun jälkeen. Ja jos jotakuta huolestuttaa, miten Miehen kalenterin nyt käy, niin ei huolta. Mies saa kalenterinsa.
Olin tietoinen siitä, että kalenterilla on kokoa ja näköä, mutta silti hämmästelin innoissani sen painoa ja huoliteltua ulkonäköä. 24 pahvista rasiaa on nätisti aseteltu ja ne pysyvät hyvin paikoillaan välihyllyjen ansiosta.

Toivottavasti sisältö vastaa kalenterin laadukkaan vaikutelman antamaa kuvaa. Ainakaan mitään rihkamaa ei ole odotettavissa, mikäli aikasemmin julkaistujen kalentereiden sisällöistä voisi päätellä. Toki eri maiden välisissä versioissa näyttää olevan eroja.

Mutta sitten itse asiaan: luukku 1.


Mustan paperisilpun keskeltä paljastui Benefitin Roller Liner. Ei ollenkaan hassumpi aloitus. Hintaakin tällä näyttää olevan yli 30 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti