torstai 5. joulukuuta 2019

5.12. joulukalenterissa

Torstai tuntuu hieman perjantailta. Mikäs sen mukavampaa! Pitkä viikonloppu on todella tervetullut. Työhulinaa on riittänyt ja ensi viikon kalenteriaukeama näyttää melkoisen haastavalta: paljon hoidettavia asioita ja muistettavaa.

Eilen olin unohtaa avata kalenterin, vaikka olen varannut sitä varten aamuun hieman enemmän aikaa eli herännyt tovin aikaisemmin. Ei ole herkkua, mutta kestän sen. Lisäksi pitää muistaa piilottaa Miehen kalenteriin pikku yllätys. Illalla sitä ei tietenkään voi laittaa valmiiksi, ettei hänelle tule kiusausta kurkistella etukäteen...

5. päivän pakkaus on pienehkö ja sellaista keskikevyttä lajia. Aamuhämärissä en jaksa arvailla sisältöä, vaan avaan laatikon reippaaseen tahtiin. Toki teen sen siististi, sillä tämä kalenteri tuskin jää kertakäyttöiseksi.


Daily Concepts Multi-Functional Soap Sponge Charcoal. Jaahas ja hetkinen, mikäs se tämä onkaan. Kuorinta ja pesu yhdessä tuotteessa. Eri nettikaupoissa on vähän eri tietoja siitä, onko tämä vartalolle, kasvoille vai molemmille, mutta kokonsa puolesta kallistun kasvoihin. Käyttökertoja luvataan jopa 60.
 Tämä taitaa kuitenkin päätyä pukinkonttiin. Hinta 6.95e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti