sunnuntai 15. joulukuuta 2019

15/24 kalenterissa ja valaisimen tuunausta

Kolmas adventti. Tänään haen vintiltä joulukoristelaatikon alas samoin kuin valkoisen joulukuusen, jonka paikka on joka joulu ruokailuhuoneen nurkassa koristeenaan ainoastaan pienet valot. Tähän asti jouluvalot, lyhdyt ja kynttilät ovat virittäneet vähitellen joulutunnelmaan, mutta nyt päästetään tontutkin irti. Oikea kuusi haetaan mökiltä loppuviikosta.


Tänään maalaan loppuun myös ruokailuhuoneen valaisimen. Epämääräisen värinen (=rustiikkinen) metallirunko saa kalkkimaalista uuden pinnan. Kalkkimaalilla maalaaminen on ollut minulle uusi kokemus. Se kuivuu niin vauhdikkaasti, että en aluksi edes tajunnut, miten rivakasti homma kannattaa tehdä. Uuden ruokailuryhmän ylle tulee melkein kuin uusi valaisin.


Kalenterin luukusta numero 15 löytyi tänä aamuna mielenkiintoinen tuote:  Mudmaskyn Hair Mask Scalp Treatment & Miracle Shampoo. Tämä korjaa, hoitaa ja kosteuttaa sekä päänahkaa että hiuksia. Just mulle ja mun talvikuivalle päänahalle. 75ml eli ihan hyvänkokoinen tuubi. Hintaa monitoimituotteella on jopa 29e  ja valmistusmaa on Hollanti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti