lauantai 14. joulukuuta 2019

14/24 Glossyboxin joulukalenterissa

Jos tykkää valkeasta joulusta, niin tilanne vaikuttaa kohtalaiselta. Minä kyllä tykkään kuten varmaan useimmat suomalaiset. Lämpötila pysyttelee tosin vain nollan vaiheilla, joten täyttä varmuutta aaton tilanteest ei vielä ole. Kuusen hakureissu on vielä sopimatta, mutta ehkä se ennen joulua olisi kätevintä tehdä. Omalta mökkitontilta tietenkin se tarkoin vaalittu yksilö siitä leikkimökin vierestä. 


Koska lumitilanne on nyt kaikille selvä, niin voidaan siirtyä joulukalnterin pariin. 14. päivän
luukusta löytyi Bellapierre Cosmetics HD Finishing Powder 6,5g. Taas ihan uusi merkki minulle - tämän kalenterin myötä tuntuu tulevan todella monia uusia ennalta tuntemattomia brändejä. Siis minulle ja minähän en mikään asiantuntija olekaan. Suurinta osaa ei käsittääkseni Suomessa myydä, eikä ilmeisesti kaikkia voi edes tilata Suomeen.


Nämä viimeistelypuuterit on ihanan kevyitä ja käytän kyllä päivittäin, mutta hyvin maltillisesti. Kuivaihoisena ja rypistymiseen taipuvaisena kerta-annos on tosi pieni ja sen takia tällainen purkki kestää pienen ikuisuuden. Kunhan joku päivä saan Dermosilin vastaavan tyhjennettyä, niin tämä päässee käyttöön. Hintaa tälle löytyy noin 30e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti