maanantai 6. tammikuuta 2020

Kanarialla kaunistautumassa

Täällä etelän auringossa huomaa nopeasti, miten suuri merkitys lämmöllä, valolla, kiireettömyydellä ja lepäämisellä on. Parin päivän jälkeen olo ja askel on kevyempi ja peilistä katselee ainakin viisi vuotta nuorempi minä. 
Aurinkoa olisi kiva ahmia, mutta onneksi järki vie voiton, enkä makaile suorassa auringossa uima-altaalla enkä rannalla, vaan liikun paljon ja tukevilla suojakertoimilla varustettuna, välillä varjoisissa paikoissa.
En ole tullut tänne shoppailemaan, mutta Mercadonassa toki olen tehnyt muitakin kuin ruoka- ja juomaostoksia, sillä kaupasta löytyy varsin mainio kosmetiikkaosasto. Mies aina hieman huokaisee ja jatkaa urhoollisesti matkaa ostoslistan kanssa ruokaosastolle, kun pysähdyn lähes huomaamattomasti purkkeja  ja putkiloita tutkimaan. Tutkimista ne nimittäin vaativatkin, sillä tiedot ovat pääasiassa espanjaksi. Espanjan kielen taitoni ei ole kovin hyvä, mutta yllättävän hyvin ymmärrän kirjoitettua tekstiä, kunhan aihepiiri on tuttu.
Nettiä selanneena ja YouTubea tutkineena ostin seuraavat tuotteet ja päätin kokeilla niitä heti, jotta voin hyviä löytöjä tehtyäni ostaa tarvittaessa muutamia matkalaukkuun lisää.Sisbelan lahjapakkaus oli alessa ja maksoi ainoastaan 7 euroa. Tämä merkki on Mercadonan oma ja löysin tiedon, että samoja tuotteita myydään kymmenkertaisilla hinnoilla, mutta eri nimellä. Avasin kasvovoiteen Anti-age Revitaliza & Reestuctura, joka tuoksuu onneksi hyvin kevyesti ja on sopivan täyteläistä ja imeytyy hyvin. Tuntuisi passaavan kuivalle iholleni hyvin. Potenciador Regenerador Acelerador  ja Cuello & Escote Cream jäävät kotiin testattaviksi.
Kosteuttavat ampullit ovat mainiot! Olen nyt yhden käyttänyt ja se vaikutti hyvältä. Lasinen ampulli tulee käyttää kolmessa päivässä ja oikeasti siitä riittääkin muutamaksi päiväksi juuri sopivasti tehokasta kosteutusta. Hintaa tällä seitsemän ampullin setillä oli ainoastaan 3,50 euroa, joten saatan hakea vielä toisenkin paketin ennen kotiin lähtöä.
Silmäpusseille lupaa kyytiä viimeisin pakkaus. Remascarin olen testannut ja se ei näin kuivaihoiselle käy lainkaan. Näissä on vähän sama idea, mutta huomattavasti toimivampana ainakin minulle eli tuote ei jätä kuivaa ja jauhoista fiilistä, vaan kiristää sopivasti, ei liikaa. Viiden ampullin pakkaus maksaa 5 euroa. Käyttöohjeesta (espanjaa) en löytänyt, kauanko ampulli säilyy avattuna, mutta tarvittava määrä on tosi pieni eli kerralla ampulli ei todellakaan kulu.
Kehuttu oliivivoide on vielä ostoslistalla. Sitten on laukku täynnä!

Ovatko nämä sinulle tuttuja tai osaatko suositella vielä jotain muuta?

2 kommenttia:

 1. Missä päin Canariaa olette? Me oltiin viikkoa ennen joulua Maspalomasissa 8 päivää. Oli kyllä kaikkea muuta, kuin rentouttava loma kahden alle kolmevuotiaan kanssa 😂

  Mä jään seurailemaan sun blogia, mökkeilystä haaveilen ja kosmetiikkahurahdusten lisäksi olen totaalisen seko kukkanainen - oispa jo kesä, niin näkis miltä penkit näyttää tänä vuonna 😅

  Käy säkin kurkkaamassa mun uusi blogi: https://hohtavaelamani.blogspot.com/?m=1

  VastaaPoista
 2. Hei, ollaan Teneriffalla. Tänä iltana lennetään kotiin. Hyvä viikko ollut ja akut toivottavasti ladattu :)
  Käynpä kurkkaamassa blogiasi!

  VastaaPoista