Lasagne oli oikein maukasta vielä seuraavanakin päivänä lämmitettynä. Tytär testasi ohjeen myös broilerin jauhelihalla ja hyvin oli maistunut koko perheelle.
Kesäkurpitsalasagne
2 - 3 kesäkurpitsaa viipaloituina pitkittäin
400 g luomu naudanlihaa 17%
hieman oliiviöljyä
1 iso sipuli silputtuna
2 porkkanaa karkeana raasteena
1 tlk tomaattimurskaa (Mutti, ehdottomasti)
reilu 1/2 pkt sulatejuustoa
mustapippuria
cayennepippuria
oreganoa
suolaa
suolaa
Viipaloi kesäkurpitsat melko ohuiksi viipaleiksi ja ripottele niiden pinnalle suolaa ja mustapippuria.
Tee jauhelihakastike, lisää sulatejuusto nokareina kastikkeeseen ja anna hieman sulaa. Mausta hyvin.
Rakenne lasagne vuorottelemalla kesäkurpitsa- ja kastikekerroksia. Ripottele väleihin ja pinnalle hieman parmasanraastetta.
Tee jauhelihakastike, lisää sulatejuusto nokareina kastikkeeseen ja anna hieman sulaa. Mausta hyvin.
Rakenne lasagne vuorottelemalla kesäkurpitsa- ja kastikekerroksia. Ripottele väleihin ja pinnalle hieman parmasanraastetta.
Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.
Kiitos, tätä kokeillaan pian :)
VastaaPoistaKiva, toivottavasti maistuu.
VastaaPoista