keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Korealainen kohtaaminen

Äkkinäinen varmaan arvelisi, että Kimin ja Trumpin tapaaminen se tässä mietityttää. Eikä ihan väärässä olekaan. Mutta ei siitä sen enempää.

Kosmetiikkakiinnostukseni herääminen ei johdu huipputapaamisista, vaan ihan peiliin katsomisesta. Olen ollut kovin kovin huoleton ihonhoidossani jo pitkään: kesäisin en ole hoitanut juuri ollenkaan ja aurinkosuojauskin on jäänyt satunnaiseksi sekä kotimaassa että ulkomailla. Talvisin en ole osannut kosteuttaa kuivaa ihoani tarpeeksi, vaikka hyviä hoitotuotteita olen löytänytkin.
Reippaasti yli... hieman yli viisikymppisenä vuosien jättämät jäljet kyllä näkyvät. Nuorempana ei sitä vaan tullut ajatelleeksi seurauksia, kun ahmi aurinkoa keinolla millä hyvänsä tai meni meikit naamassa nukkumaan.

Kosmetiikkapussukkani sisältö onkin  täydentynyt ja muuttunut viime aikoina aika paljon. Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa tyttärien suosituksesta ja korealainen ihonhoitorutiini kuulostaa muuten vaan kiehtovalta, vaikka ei ihan yksinkertainen juttu olekaan. Olenkin vähitellen ymmärtänyt ihon kosteuttamisen idean. Ja se toimii! Rypyt ovat hieman madaltuneet ja iho on ihanan pehmeä. Olemassa olevia vaurioita en varmaankaan pysty korjaamaan, mutta voinpa ainakin yrittää pysäyttää aikaa edes hivenen.
Mutta se Korea. Tarkemmin siis Etelä-Korea. Kauppareissulla (ruokaostoksilla siis) Citymarketin kosmetiikkaosastoa tutkaillessani muistin lukeneeni jostain, että korealainen Missha on saapunut myös sittariin ja olihan se. Pienehkö hyllykkö, mutta täynnä erityisesti monenlaisia erilaisia naamioita. Valinnanvaikeus yllätti kaikkien niiden ihanuuksien edessä, mutta hillitsin itseni ja valitsin vain yhden:


Mangouutetta sisältävä kangasnaamio lupaa kosteuttaa ja tasoittaa ihon juonteita, tuoda iholle luonnollista hehkua ja tehdä ihosta sileän ja joustavan. Hyvältä kuulostaa.

Pääasiallinen kiinnostukseni kohde oli kuitenkin essence eli hoitovesi. Tällainen tuote kokoelmastani vielä puuttui, vaan eipä puutu enää.
Pakkaus ja pullo on vaaleansininen ja yksinkertaisen tyylikäs, joka sopii hyvin Super Aqua Ice Tear Essence tuotteeseen.

Hoitovesi lupaa kosteuttaa tehokkaasti ja se sopii kaikille ihotyypeille, mutta etenkin kuivalle ja kosteusköyhälle. Tuote on öljytön, geelimäinen ja se sisältää mineraalipitoista jäätikkövettä.  Tuo jäätikkövesi kuulostaa kyllä aika kummalliselta ja voin vain kuvitella, miten sitä ämpärikaupalla jäätiköiltä haetaan. Ehkä ei sittenkään.
Hoitovettä, joka on täyteläistä ja miellyttävän tuntuista, käytetään kasvoveden jälkeen ennen seerumia.
Kahden käyttökerran jälkeen olen tykästynyt kovasti. Tuote tuntuu ihanalta ja tuoksuu hyvältä. Ihoni tuntuu imevän kosteutta loputtomiin, eikä ihme, kun se on ollut sitä vailla niin pitkään.

Naamio 2.09€ 21g
Hoitovesi 17.90€ 50ml

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti