keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Jolie lux box 2018

Selailin nettiä Bette Box -tilaukseni päätyttyä ja kohtalokkaasti päädyin Jolie boxin sivuille. Vain hetkistä aikaisemmin oli tullut myyntiin kertaluonteinen lux-versio, joka kuulemma myydään hetkessä loppuun. Päätin olla nopea, sillä tässähän tarjoutuikin juuri sopiva tilaisuus päästä tutustumaan lähemmin luonnonkosmetiikan uutuuksiin! Boksi ei ollut aivan halpa, sillä se maksoi 49 €, mutta sisällön luvattiin olevan yli 140 € arvoinen.

Ruskea pahvilaatikko ei ollut kovin hohdokas, mutta eipä laatikon tehtävä olekaan muuta kuin olla pakkauksena ja pitää sisältö kunnossa. Rapisevien papereiden kätköistä paljastui melkoinen määrä tuotteita:

Absolution Le Liner -eyeliner
Teräväkärkinen, nestemäinen eyeliner, jolla saa tarkan ja siistin rajauksen. Tuote lupaa myös rauhoittaa ihoa ja vahvistaa ripsien tyveä. Sopii myös herkille silmille.
Näitten nestemäisten eyelinereitten kanssa olen vähän tumpelo, mutta tervetullut on tämäkin taas harjoittelukappaleeksi. Ehkä joskus vielä opin.


Patyka Marine Chrystals Body Scrub -suolakuorinta vartalolle
Merellinen kuorinta ylellisiin vartalonhoitohetkiin. Tuote lupaa kuoria tehokkaasti ja herättää raikkaalla tuoksulla kehon ja mielen.
Hyvä tuote tämäkin. Olen huolehtinut kasvoista hyvin, joten taitaa olla aika hoitaa myös kroppaa muutenkin kuin sääriä rasvaamalla.


Patyka Sacred Lotus Face Cream -kasvovoide
Palauttaa ihon luonnollisen hehkun ja elinvoiman.
Kasvovoiteita on pari auki, joten tämä saa odottaa hetken vuoroaan. Mielenkiinnolla tutustun Patykan kosmetiikkaan. Nimi on toki tuttu, mutta käyttänyt en niitä aikaisemmin ole.


Little Butterfly London Fresh Meadows Cooling Leg Gel
Viilentävä jalkageeli väsyneille ja turvonneille jaloille
Jalkojen hoitaminen on tärkeää ja kesällä varsinkin tarpeen, kun jalat ovat näkyvillä. Otan tämän Naturativin jalkavoiteen rinnalle käyttöön.



Rahuan hoitoaine
Bokseissa oli shampoo tai hoitoaine ja minulle osui hoitoaine. Amazonin sademetsästä kerätyistä kasveista  valmistettu hoitoaine pehmentää, tuo kiiltoa ja rauhoittaa päänahkaa.
Hoitoaineita kuluu paljon, joten tälle löytyy kyllä käyttöä.



Kypris Antioxidant Dew Serum
Pikkuruinen pullo arvokasta huippuseerumia, joka palauttaa ihon kosteustasapainon ja elinvoiman.
Mielenkiintoista kokeilla, onko tämä hintansa väärti.

Lisäksi mukana oli kaksi näytettä:


Ila Spa Face Oil for Glowing Radiance
Upea kasvoöljy, joka ravitsee ja kosteuttaa intensiivisesti.

Olixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser
Puhdistustuote, joka poistaa vahvankin meikin.

Kumpikin kuulostaa kiinnostavalta!


Mielestäni boksi oli hyvä ja vastasi odotuksia. Kaikki tuotteet ovat kiinnostavia ja tulevat varmasti käyttöön.


2 kommenttia:

  1. Mikä tämä Bette Box-juttu on? Sulle tulee kerran kuukaudessa luonnonkosmetiikkaa postissa?

    VastaaPoista
  2. Bette box on kuukausiboksi, jossa saattaa olla myös luonnonkosmetiikkaa. Tosin harvemmin on ollut.Jolie box taas on nimenomaan luonnonkosmetiikkaa. Tämä lux-versio ei ilmesty joka kuukausi vaan kaiketi muutaman kerran vuodessa.

    VastaaPoista