perjantai 8. kesäkuuta 2018

Bette box kesäkuu 2018

Kesäkuun boksi on saapunut! Paketti oli melko painava ja täyden tuntuinen. Tavaraa laatikossa oli niin paljon, ettei täytteeksi ollut tarvittu lainkaan paperisilppua. Tutkittavaa tällä kertaa riitti ja ensivaikutelma oli positiivinen. Boksin teemana oli tropiikin tunnelma ja vaikka ulkona onkin vain reilut 10 astetta lämmintä, niin päätin virittäytyä lämpimin ja aurinkoisin ajatuksin tutkimaan laatikon sisältöä vähän tarkemmin. Toukokuun helteet ovat vielä tuoreessa muistissa.

Kesäkuun Bette Box on saapunut

Tällä kertaa boksista löytyivät kaikki nämä tuotteet:Hiuksien hellimiseen löytyi kaksi putelia:

Biozell Professional kuivashampoo 100 ml  ja XZ Omena hiushuuhde 150 ml

Bette boxin myötä olen päässyt tutustumaan kuivashampoitten ihmeelliseen maailmaan. Olen muuttanut hieman käsitystäni myönteisempään suuntaan ja siksi olen valmis antamaan tällekin mahdollisuuden. Kuivashampoo oli kohdennettu ei-vaaleahiuksisille. Hiushuuhde kuulostaa (ja onkin) ihan uudelta jutulta. Huuhde passaa tehohoidoksi, hoitoaineeksi tai jopa pesemiseen. Nimestään huolimatta tuote pitää huuhdella pois. Kiva omenainen tuoksu.


Naamioita oli kaksin kappalein:

Garnier Ambre Solaire After Sun Tissue Mask 32 g  ja Kocostar Tropical Eye Patch Coconut silmänympärysnaamio 1 pari 

Naamiot ovat aina tervetulleita. Erityisen kiinnostavia ovat korealaiset silmänympärysnaamiot. Niihin boksissa tuli myös alekuponki, jolla saa Stockmannin verkkokaupasta 20 % alennuksen.


Rexona Orchid Fresh suihkusaippua 250 ml ja Dove Original 0% alumiiniton roll-on deodorantti 50 ml

Nämä ovat aika arkisia juttuja, mutta siksipä näille löytyykin aina käyttöä.


Lumenelta oli tällä kertaa boksissa kaksi pientä tuotetta:

Lumene Lähde 24h tehokosteusvoide 15 ml ja Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide 5 ml

Pidän yleensä Lumenen tuotteista, joten näitä on kiva päästä kokeilemaan.

Boksista löytyi vielä muutama näyte: L'orelin Paris Smooth Sugars Glow Scrub sekä Lumenen uutuusmeikkipohjustaja.

Kesäkuun Bette Box oli siis tällä kertaa todella runsas, mikä oli ihan kiva yllätys. Tuotteista mikään ei ollut kovin hintava, mutta sisällön monipuolisuus oli plussaa. Boksin kuukausihinta ylittyi toki niin kuin aina. Sisältö oli myös ilmeisesti pääosin samanlainen kaikille tilaajille, mikä on edellisten boksien jälkeen varsin järkevä ratkaisu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti