keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Yllätyslaatikko

Mainosten paljouden keskellä yksi mainos kiinnitti huomioni. Ei pelkästään siksi, että kosmetiikka kiinnostaa kyllä (sen voin todistaa lukuisalla purkki- ja purnukkavalikoimallani), mutta myös siksi, että joskus nuorempana olen jonkinlaisen boksin tilaaja ollut. Mikä ja millainen se oli - siitä ei ole tarkempaa muistikuvaa. 
Tilaaminen on nykyään niin helppoa. Pari klikkausta ja se on siinä. No, tuo on vähän liioittelua. Pitäähän se avanlukulista käydä etsimässä hyvästä piilosta ensin, jotta maksuhommat onnistuu.

Tilasin siis elämääni jännitystä ja kosmetiikkaa. Tammikuun Bette Box saapui pakettiautomaatin sijaan keskustan postiin eräänä kauniina talvipäivänä.
Tajusin, miten harvoin nykyään saa paketteja, puhumattakaan siitä, ettei tietäisi, mitä niiden sisällä on. 


Paketti oli pieni ja kevyt. Tavarat oli pakattu kauniisti ja kaikesta sai huolitellun vaikutelman. 
Odotukseni olivat aika korkealla, joten koin sisällön aluksi hieman kevyenlaiseksi, mutta hetken tuotteita tutkailtuani olin ihan tyytyväinen

Iberon ripsiharja ja -kampa
Eipä minulla ole ollut ripsiharjaa aikoihin, eikä varsinkaan tällaista kunnollista metallista. Kapine myös taittuu, joten sen kuljettaminen meikkipussissa on helppoa. 

Lumenen Nordic Selection huulikiilto
Huulipunan käyttäjä olen kyllä, mutta huulikiillot eivät ole kovin tuttuja. Ärsyttävintä, mitä tiedän on, kun hiukset tarttuvat tahmeisiin huuliin. Lyhyiden hiusten ja laadukkaampien kiiltojen myötä tuokin ongelma lienee poistunut.
Sain reippaan punaisen värin Varjo, johon olen tyytyväinen.

Simple Eye Make-up Remover silmämeikinpoistolaput
Harvemmin olen tällaisia käyttänyt ja usein ovat kuivahtaneet ennen kuin paketti on ollut lopussa. Nämä otan kuitenkin matkalla mukaan ja katsotaan, miten toimivat.

Lierac Hydragenist seerumi
Seerumit ovat ihania! Tämä ei ole ennestään tuttu, joten kiva päästä tutustumaan. Boksissa tuleva tuubi on kooltaan 8ml. Tämäkin on hyvä matkakoko.

Paketissa on yleensä mukana jotain pientä ekstraa. Tällä kertaa sieltä löytyi pieni Pepsodent hammastahna ja kolme pussia Twiningsin haudukkeita. Teepusseiksi niitä ensin luulin, mutta tarkemman tutkailun jälkeen paljastui, etteivät ne sisällä teetä vaan täysin luonnollisia ainesosia...Hyvähän sitä on alkaa ajoissa valmistautua kesään ja mökkikauteen, jotta polulla kulkisi mahdollisimman hehkeä emäntä. Miehelle en tilaustani ole vielä näyttänyt. Siitä nimittäin saattaa seurata keskustelu kylppärikaappien tilanjakosuhteesta, joka kuulemma alkaa olla 95% - 5%. Arvatkaapa vaan, kumpi osuus on minun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti