Karitsa-riisipaistos
2 dl täysjyväjasmiiniriisiä puolikypsäksi keitettynä
keitinveteen suolaa
400g karitsanjauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 iso punasipuli hienonnettuna
4 valkosipulinkynttä silputtuna
1 iso kesäkurpitsa raastettuna
10 aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
1 rkl kuivattua oreganoa
kourallinen tuoretta oreganoa
kourallinen tuoretta persiljaa
mustapippuria, chiliä
voita vuoan voiteluun
200g fetajuustoa
2,5 dl kasvislientä
Vuokaa muhitin uunissa folion alla kolme varttia 200 asteessa ja sitten vartti 250 asteessa ilman foliota, jotta pinta sai väriä.
Ruoka oli mehevää ja se sekä tuoksui että maistui mainiolle. Täysjyväriisissä on mukavasti purutuntumaa ja feta - se nyt vaan on niin hyvää.
Meillä oli tätä tänään, hyvää oli! Kiitos vinkintä.
VastaaPoista