perjantai 2. maaliskuuta 2018

Pastakastike lohisuikaleista ja katkaravuista

Pakkaset vain jatkuvat, joten ihmisraukka tarvitsee kunnon ruokaa, jotta tarkenee. Mies oli asiasta samaa mieltä ja nyökytteli pasta-ajatuksilleni.
Tänään siis herkuteltiin lohikastikkeella ja täysjyväpastalla. Luomua. Smetanaa, koska ei aina voi syödä juustoa.

Ei ehkä kovin valokuvauksellinen ruoka, mutta ihanan pehmeänmakuinen kastike, jota teen taatusti toistekin.




Pastakastike lohisuikaleista ja katkaravuista

1 iso sipuli hienonnettuna
1 iso valkosipulinkynsi pilkottuna
nokare voita kuullottamiseen
200 g tuoreita herkkusieniä pilkottuna
250 g maustamattomia lohisuikaleita
2 dl ruokakermaa
50 g katkarapuja
3 rkl smetanaa
½ tl currya
1 tl sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit, lisää sienet. Ruskista kevyesti. Lisää lohisuikaleet. Anna paistua hetkinen. Kaada kerma joukkoon. Anna muhia pastan kypsymisen verran. Lisää smetana, mausteet ja katkaravut. Kuumenna. Tarkista maku.
Tarjoa pastan kaverina. Älä unohda valkoviiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti