maanantai 12. maaliskuuta 2018

Maaliskuun Bette Box 2018

Vihdoin ehdin minäkin hakea maaliskuun boksini ja tällä kertaa se tuli automaattiin. Laatikko oli yllättävän painava (lähes 800 grammaa) ja aivan täynnä tavaraa. Ensivaikutelma oli kuitenkin jotenkin arkinen. Tämä johtuu varmaankin osittain pakkauksista, joissa ei juuri värejä tai houkuttelevuutta ollut. Mutta kaikkihan sen tietävät, ettei koiraa ole karvoihin katsominen, joten paras vaan tutkailla sisältöä tarkemmin. Näkökulmahan minulla on jo tällaisen varttuneen naisihmisen ja sen mukaisesti tuotteita tutkailen. Eipä tällaisen boksin kokoaminen ihan helppoa ole, kun vastaanottajia on teineistä mummoihin ja makuja on niin monia.

Paketista löytyi tällä kertaa:Nivea Cellular Anti-age Volume Filling Pearls Serum- kasvoseerumi
Huh, mikä sanahirviö. Piti oikein kirjoittaa kaikki isoilla alkukirjaimilla kunnioituksesta noin seikkaperäistä kuvailua kohtaan. Niveaa ostan harvoin, joten tätäkään seerumia tuskin olisin itse ostanut. Seerumit ovat kuitenkin suosikkejani ja käytän niitä päivittäin. Tämä se lupaa tasoittaa ryppyjä. Kokeilen mielelläni, kunhan saan edellisen seerumipullon tyhjäksi.

Ziaja Oliivi kevyt kasvovoide
Pikkuinen purkki kevyttä kosteusvoidetta. Ziajan tuotteita olen kokeillut muutamia. Ihan kohtuullisia ovat edulliseen hintaansa nähden. Tämä pikkupurkki mahtuu hyvin meikkipussiin.

Manna Kadar HD mascara
Minikokoinen mascara, joka lupaa HD-efektin. Mikä se sitten onkaan, niin varmaan jotain tavoiteltavaa. Pari ripsaria on auki tällä hetkellä, joten tämä saa odottaa vuoroaan.

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle puhdistuvesi
Tästä en osaa oikein sanoa mitään. Öljyisiin puhdistusjuttuihin en ole koskenut aikoihin, mutta varmaan näissäkin on kehitystä tapahtunut. Ikävä muisto öljyisillä silmämeikinpoistolapuilla poistetusta maskarasta ja seuraavan päivän turvonneista silmistä vaanii varmaan ikuisesti. Asian tuomaa traumaa ei vähennä se, että seuraavana päivänä oli koulukuvaus. Tietenkin.

Natusan Baby First Touch Baby Oil
Vauvaöljyä, jee! Esittelytekstin mukaan varsin monipuolinen tuote. Ainakin ruskeisiin :) sääriini tätä aion kokeilla, sillä Suomen vesi ja keskuslämmitys kuivattavat etenkin jalkojeni ihoa takuuvarmasti.
Miehelle vinkkasin, että käy kuulemma hierontaöljyksi...

SB 12 Mild -suuvesi
Bonuksena paketissa oli täysikokoinen melko hintava suuvesi, jota saa vain apteekeista. Ihan hyvä tuote kokeiltavaksi. 

Salus Floradix -ravintolisä
Näyte rautaa sisältävästä mehuvalmisteesta.

Kokonaisuutena ihan hyvä sisältö, jonka arvo on reippaasti yli tilaushinnan. 
Tämä oli kuitenkin viimeinen yllätyslaatikkoni tällä erää, sillä kolmen kuukauden tilaus on nyt päättynyt. Lentokoneestakin tuli shoppailtua kosmetiikkaa jonkin verran mm. tämä Lumenen pakkaus:


 Ehkäpä onkin aika tällä kauneudenhoidon saralla hiljentyä hetkeksi ja keskittyä käyttämään kaikkia näitä hienoja seerumeita ja voiteita. Aikaa vastaan on vaikea taistella, mutta yritettävähän se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti