torstai 7. tammikuuta 2016

Popsin, popsin porkkanaa!

Kahden kilon pussi kotimaisia porkkanoita maksoi alle euron. Mitä kaikkea porkkanoista voisikaan tehdä? Aloitin tutusta ruuasta eli kasvissosekeitosta. Sosekeitot ovat hyviä ja maistuvat myös lämmitettyinä. Ennen joulua lipsuin pahasti kunnon eväistä töissä. Korvasin lounaan rahkalla ja voileivällä tai hedelmällä. Oikeaa ruokaa söin ihan liian harvoin. Nyt tähän tulee muutos!

Pehmeä porkkanasosekeitto

400 g porkkanoita
2 perunaa
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl  tuoretta raastettua inkivääriä
1 tl suolaa
1 dl kookoskermaa
mustapippuria, ripaus caeynnea

Pinnalle rouhittuja cashewpähkinöitä

Annoksesta riittää kahdelle nälkäiselle tai kolmelle vaikka alkukeitoksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti