lauantai 26. huhtikuuta 2014

Valetaanko betoniin?

Hahaa! Loistava idea. Valetaan koko roska täyteen betonia ja upotetaan järveen. Keväisin olisi tosin aina pelko selkäpiissä, että mistä se taas pulpahtaa pintaan ja minkälaisesta ympäristörikoksesta meitä syytetään. Karavaarit lähettelisivät herjaviestejä ja ajelisivat vaunuillaan meistä ylimielisesti ohi. Ei, ei! Nämä uhkakuvat saavat meidät vielä ponnistelemaan. Jostain täytyy löytyä tervettä puuta!

Tyly totuus on, että saatiin aika märkä vaunu. Ei maksettu onneksi paljon, eikä oikein harmistuakaan jaksa. Otetaan tämä vaikkapa mielenkiintoisena haasteena. Ainahan minuakin on  kiinnostanut, että miten ne vaunut oikein on  tehty...
Purkua, purkua. Kaikki pois, mikä irti lähtee. Kalusteita ei oikein ehjänä ulos saatu, joten niille näytettiin sahaa ja sorkkarautaa. Ne tosin pistivät vastaan ihan viimeiseen asti. Jos niillä olisi ollut ääni, niin voi sitä itkua ja parkua, mikä olisi ilmoille päässyt.Huomenna tutkaillaan ja etsiskellään kohtia, joista vesi on sisään päässyt. Butyylimassaa on jo hankittu.

Ps. Vaunu myytävänä. Pientä laittamista.2 kommenttia:

  1. Oi joi joi!!! :D Niin samaistun. Työtä, työtä, työtä. Mutta saapahan sitten sellaista kuin tulee, hih. Mun ja miehen lempilauseke tämän vastaavan projektin parissa. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mukava, kun meillä on tällainen samantyyppinen "pieni" projekti. Tsemppiä myös teille! Piipahtelen katsomassa, miten homma etenee.

    VastaaPoista