keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tyttö tuli!

Suunnittelu on aina ollut mukavaa. On kiva kehitellä ideoita, joista osa sitten saattaa toteutuakin. Tervettä on myös se, että ne järjettömimmät päähänpistot jäävätkin idea-asteelle. 

Viimeksi luettelin muutamia tulevan kesän projekteja, joista ainakin saunan kattoremontti lukeutuu niihin järkeviin (=pakollisiin). Vettä pitävä katto on Suomen olosuhteissa aika tärkeä asia. Se näyttää menevän myös lattianmaalaushaaveeni ohi tai ainakin siirtää sitä; Betoluxia pintaan sitten syksymmällä.

Päähänpistoihin lukeutuu ehkä tämä viimeisin hankintamme:


Eilen haimme "tytön" uuteen kotiin. (Tyttö sen on pakko olla, sillä sisustuksessa on sen verran paljon roosaa.) Mökille kaivataan aina silloin tällöin lisää nukkumatilaa. Aittoja meillä on jo kaksi kappaletta, joten uuden rakennuksen pystyttäminen ei tuntunut kovin kiehtovalta ajatukselta. Mietimme vuokraamismahdollisuutta esimerkiksi heinäkuun muutamille viikoille. Siitä se sitten lähti. Mitäpä sitä vuokraamaan, kun voi hankkia ihan oman.Sprite Musketeer vuosimallia 1989

Vedimme vaunun kunnialla mökkitontille muutamista varsin kelirikkoisista tieosuuksista huolimatta. Harmi, että liikennettä oli sen verran vähän, että emme kunnolla päässeet teiden tukko -tunnelmaan. Vaunu tuli kiltisti perässä ja iloksemme valot ja jarrut toimivat. Katsastusta ajatellen varsin suotavia juttuja...
Ensi viikonloppuna on tarkemman tupatarkastuksen aika. Näen painajaisia kosteusvaurioista, mutta toisaalta myös luuhaan Pinterestissä tutkailemassa hauskaakin hauskempia sisustuksia. Beessin ja marjapuuron aika on ohi!

2 kommenttia: