keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Bette Box huhtikuu 2018


Huhtikuun Bette Box on nyt avattu ja tutkittu. Tästä voi päätellä, että tilaukseni jatkuu, sittenkin. Paketti saapui minun mielestäni ihan ajallaan, vaikka osalla tilaajista tuntui olevan kärsivällisyys koetuksella. Viime kuun boksiin verrattuna tämän kuun boksi tuntui kovin pieneltä ja kevyeltä, mutta maaliskuun paketti taisi ollakin jokin poikkeus.


Aivan ensimmäinen vaikutelma oli hienoinen pettymys, mutta sitten kun maltoin taas tutkiskella tuotteita tarkemmin olinkin ihan tyytyväinen. Tämän kuun boksi helli pitkäaikaistilaajia ja tällainen satunnaistilaaja joutui tyytymään hieman vaatimattomampaan boksiin, mutta minusta on ihan okei, että vuosia tilanneita palkitaan. Mutta arvelen, että joku saattaa olla toistakin mieltä.

Teemana huhtikuussa on juhlahumua. Itse miellän vasta toukokuun juhlakuukaudeksi, mutta muistin juuri, että hääpäivämmehän on huhtikuussa, joten aina on syytä juhlaan.

Boksin tuotteet:

Talika Eye Therapy Patch silmänympärysnaamio
Kaikenlaista olen silmänympäryksiini jo kokeillutkin. Jotkin tuotteet ovat toimineet, mutta useimmat eivät. Näiden vaikutusta täytyy kokeilla ihan lähiaikoina. Naamioiden paras puoli on se, että lappuset eivät olekaan kertakäyttöisiä kuten yleensä, vaan näitä voi käyttää useamman kerran.

Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream kosteusvoide
Edullinen, mutta ihan mielenkiintoinen voide, joka käy koko vartalolle ja kasvoillekin. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että kroppa on kroppa ja naama on naama ja niitä hoidetaan eri tavalla. Kokeilen tätä tänään saunan jälkeen, mutta vain vartalolle.

Ibero luomiväriaplikaattorit
Käytän mieluummin siveltimiä luomivärin kanssa, mutta matkapussukkaan nämä on kätevämpiä ottaa mukaan.

GOT2B Volumaniac tyvikohotussuihke
Tämä on kohdennettu ei-pitkähiuksisille. Suihke lupaa kohottaa hiusten tyveä jopa 200%. Jaahas, uskaltaako tätä edes kokeilla? Edellinen tyvisuihkeeni onkin melkein lopussa, joten toivotan tämän tervetulleeksi.

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting  peitekynä
Omassa boksissani oli kolmesta vaihtoehdosta persikka, jolla yritetään häivyttää tummia silmäalusia. Näitten kanssa en ole yhtään sinut, eikä minulla ole kovin tummat silmänalusetkaan, ainakaan tällä hetkellä. Ehkä annan tämän tyttärelleni, jonka yöunet taaperon kanssa ovat rajalliset.

Olipa unohtua! Oscar de la Rentan keväinen tuoksunäyte. Kiva lisä boksiin.

Kokonaisuudessaan ihan kelpo paketti, joka sisälsi useita sellaisia tuotteita/merkkejä, joita en muuten tulisi ostaneeksi ja itselle tarpeettomathan voi aina antaa eteenpäin.2 kommenttia:

  1. Moikka. :) Ellei peitekynä ole tarpeellinen tyttärellesikään, kiinnostaako vaihto violettiin, jonka sain omasta boksista ? Se on avaamaton. Violetti kirkastaa sameaa ihoa.

    VastaaPoista
  2. Hei, vaihtaminenhan olisi ollut mainio idea! Harmi, että ehdin jo luvata kynän tyttärelleni.

    VastaaPoista