sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Talvilomaviikon kosmetiikkaostokset

Loman alkaessa piipahdimme ensiksi Tallinnassa tarkoituksena karistaa työkuviot kunnolla mielestä. Muuta syvällisempää tavoitetta matkalla ei ollutkaan. Toki hyvälle ruualle ja juomalle on aina tilausta, kulttuuria unohtamatta. 
No, aiheeseen. Matkalla pydähdyimme Citymarketissa pienillä ostoksilla ja käytin tilaisuutta hyväkseni (livahdin ruokaosastolta). Unohtuneen silmämeikinpoistoaineen hyvitin ottamalla kokeiluun Nivean MicellAir Skin Breathe Expert Eye-make-up putelin. Tulikohan nimi nyt varmasti oikein?

Hieno musta pullo ja sisältökin osoittautui vallan kelvolliseksi. Tämä saattaa olla uusi suosikkini.
Essencen hyllyn ohi on joskus vaikea mennä. Lash Princess -ripsivärin nappasin matkaani, kun kerran puhdistusasiatkin olivat kunnossa.

Joskus halvalla voi saada hyvää, mutta tällä kertaa ei kyllä heti kolahtanut.
Isolla kömpelöllä harjalla tuli aluksi paljon ja sottaista jäljeä. Aika kaukana prinsessaripsistä. Mutta toisella kerralla onnistui jo paremmin. Ihan kivat räpsyt tällä saakin! 
Tallinnassa kelit vaihtelivat harmaasta ja apeasta loskakelistä aurinkoiseen päivään. Vanha kaupunki jaksaa viehättää edelleen, vaikka sen kadut alkavatkin olla jo aika tutut. Virossa vietettiin itsenäisyyspäivää ja se näkyi katukuvassa lippuina, tiesulkuina, ja erilaisina tapahtumina. Ihmisiä oli todella paljon liikkeellä. 
Piipahdin muutamassa luonnonkosmetiikkaa myyvässä liikkeessä todetakseni, että hintataso vaikutti lähes samalta kuin Suomessa. Sisäinen pihtaajani tekikin muutamia ostoksia vain Rimissä. Mitään en olisi tarvinnut, mutta silti ostoskoriini päätyi muutama juttu. Natura Sibericalta olen ostanut aikaisemmin yövoiteen ja tykännyt siitä kovasti. Nyt ostin uuden tilalle. Sarja näytti olevan tarjouksessa ja siitä innostuneena poimin koriini myös päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen testattavaksi. Kassan jälkeen tajusin, että alennus taisikin olla asiakaskortilla. Tuotteet olivat hyvin edullisia ilman alennustakin, joten asia ei jäänyt sen enempää kaivelemaan. Sen sijaan inciä  tarkemmin tutkailtuani vasta kotona olen vähän pettynyt siitä , miten sarjaa markkinoidaan luonnonkosmetiikkana ties minkälaisilla sertifikaateilla, vaikka luonnonkosmetiikkaa kaikki sen tuotteet eivät suinkaan ole. Eivät etenkään nämä minun ostamani. Ensi kerralla täytyy tutustua merkin omaan myymälään tarkemmin; nyt ehdin siellä vain piipahtaa.


Sen sijaa Ingli Pain Roosivesi sitä (siis luonnonkosmetiikkaa) on ja oli mukava saada taas uusi pullo tätä ihanuutta.

Käsittämätöntä on, että käsivoide unohtuu niin usein reissuun lähtiessä, vaikka sitä joka päivä tarvitsee. Ei kai se tahallistakaan voi olla? Ostamastani käsivoiteesta en osaa tarkemmin kertoa, sillä tekstit ovat  venäjäksi lukuun ottamatta Silk oil elixiriä. Ihan ok voide, joka imeytyy todella nopeasti. Jouduin kuitenkin laittamaan tätä monta kerrosta, enkä pidä tätä kovin hoitavana.

Paluumatkalla laivan marketista ostin heräteostoksena Kocostar Princess kultaisia silmänympäryslappuja. Ehkä aamuiset silmänaluset hotellin peilissä olivat jääneet mieleen.  On se kumma, ettei osata valaista kylppäreitä oikein...
Kokeillaanpa nyt sitten näitäkin, mutta kovin suuria odotuksia en uskalla näille asettaa, vaikka kultainen ulkomuoto lupaakin luksusta. Prinsessajuttuja. 

Kosmetiikkaostokseni täydentyivät yllättäen (ruokaostoksilla) Lidlissä mökkireissulla. Ei varsinaista kosmetiikkaa kuitenkaan, vaan setti siveltimiä naurettavan edullisesti.

Ostin setin oikeastaan niitten mukana tulevan nätin kuljetuspussukan vuoksi, sillä tähän asti minulla ei ole ollut mitään järkevää tapaa  kuljettamiseen. Olenkin ratkaissut asian jättämällä siveltimet kotiin ja käyttänyt pakkausten mukana tulevia pikkusiveltimiä, joilla harvemmin tekee yhtään mitään. En odottanut saavani seitsemää näin mainiota sivellintä ja varsin kivaa pussukkaa viiden euron hintaan. Siveltimet ovat tukevat ja ihanan pehmeät ja tuuheat. Ei tietenkään huipputasoa, muttei todellakaan mitään halpissuteja.

Pakkausta olen pyöritellyt, eikä mikään viittaa Kiinaan. Siinäkö se? Sitä paitsi Mies osti ison paketin erikokoisia nippusiteitä. Kumpikin oli tyytyväinen ostoksiinsa ja mökillä niitä yhdessä ihasteltiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti