tiistai 5. maaliskuuta 2019

Bette box maaliskuu 2019

Maaliskuu maata näyttää ja Bette box postilokeron täyttää...
Kevättä selvästi ilmassa pakkasesta huolimatta, ainakin tällaisen kevätihmisen mielestä.
Tämän kuun boksi tuntuu kohtuullisen painavalta ja näyttää täydeltä. Teemana on keskittyminen yksityiskohtiin, mikä ei ihan minulle auennut, mutta mitäpä siitä.
Sisältö tässä jälleen siinä järjestyksessä kuin ne laatikosta poimin.

Vihreässä matkakoon 50ml pullossa meille betteläisille tarjoillaan Ziajan Misellivettä. Okei, ihan tarpeellinen tuote ja koko on sopiva tuotteen testaamiseen tai matkalle mukaan otettavaksi. Täysikokoisena n. 10e.

Seuraavaksi boksin suurin tuote eli iso tuubi shampoota Noughty-merkiltä. Kiva tutustua ihan uuteen brändiin, joka on vegaaninen ja sisältää luonnollisia ainesosia 97%. Luonnottomia sitten ilmeisesti 3%? 
250ml koolla hintaa 10,90e. Oma shampooni on To the Rescue eli kuiville ja pörröisille hiuksille. Just mulle!

Kolmantena löysin boksin kätköistä tutun merkin tuotteen eli Dermosilin sävyä kirkastavan peitekynän. Tuote on kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Kiitos!


Pinkki yllätys oli mielenkiintoisen muotoinen meikkisieni. Tällaista en ole vielä aikaisemmin kokeillutkaan. Tykkään kyllä käyttää näitä, vaikka inhoankin niiden putsausta. Hintaa tällä tatilla on kympin verran.


Yrttihammastahna ei ehkä kaikkia miellytä, mutta minä olen kyllä valmis Himalaya Herbalsin Sparkly White - tahnaa testaamaan. Pikku tuubi 10ml on näpsäkkä koko pitää mukana vaikka käsilaukussa. Normikoolla hintaa 3,20e.



Boksin pohjalta löytyi vielä Garnierin Ambre Solaire Natural Bronzer itseruskettava liina, joka lupaa nopean rusketuksen. Liina käy sekä kasvoille että vartalolle. Saatanpa tällä sääret pyyhkäistä, kunhan päästään keväämmälle. Liinalla hintaa 2,30e eli ei kovin edullinen tapa itseruskettaa ja turhaa roskaakin tulee aika paljon.


Boksissa oli myös Dermosilin lahjakortti eli maaliskuun ajan saa Vitamin E Miselliveden tilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Tämän edun saankin hyödynnettyä, sillä työpaikan yhteistilaus on juuri lähdössä. 

Kaiken kaikkiaan oikein hyvä boksi. Kaikki tuotteet tulevat käyttöön ja tilaajalahjaksi mukana tulleelle kangaskassillekin löytyy varmasti käyttöä.

4 kommenttia:

  1. Kiitos Pirkko kivasta postauksesta 💖 Ihana kuulla, että tykkäsit maaliskuun Bettestä! 😍 Kiva että shampoon kohdistus meni sinun tapauksessa nappiin, siihen me aina pyritään! Kivaa keskiviikkopäivää sulle :)

    T. Fanny/ Bette Box

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Fanny. Kiva, kun kävit kommentoimassa. Maaliskuun boksi oli oikein onnistunut. Mukavaa viikkoa sinullekin.

      Poista
  2. Miten tuollainen Bette Box tilataan? Minua on alkanut kiinnostaa, kun olet aina niin hehkeän näköinen :)

    VastaaPoista