maanantai 19. helmikuuta 2018

Helmikuun Bette Box 2018Pienten mutkien ja säätöjen jälkeen sain vihdoin viimein helmikuun boxini avattavaksi. Olin visusti karttanut kaikkia blogeja, joissa sisältö paljastettiin, sillä halusin sen olevan yllätys. Vaikka olenkin varmaan viimeinen laatikon avaaja ja sisällön tutkailija, teen sen silti, sillä tällä kertaa laatikon sisältö vaikuttaa kivalta. 
Oma laatikkoni oli saanut postireissun aikana jonkin verran osumaa, mutta sisältö oli onneksi kunnossa. Laatikko oli selvästi painavampi kuin tammikuussa.Teemoina suloinen sydäntalvi, kasvoille kuulautta ja lämpöä pakkasen keskelle.
Boxeissa on tällä kertaa ollut vaihtoehtoisia kokoonpanoja ja omani näytti tällaiselta:

Herbinan Gloss&Shine kosteuttava shampoo 200 ml

Herbina on toki varsin tuttu merkki, mutta enpä aikoihin muista käyttäneeni sen shampoota. Nyt on hyvä tilaisuus testata. Korkkia olen raottanut ja nuuhkinut tuoksua, joka vaikuttaa melko makealta. Kotimaisuudelle lisäpisteitä. Aurinkoisen matkan jäljiltä hiukseni kyllä kosteutta ja kiiltoa kaipaavatkin. 

Amika Perk kuivashampoo 43,9 ml

Tunnen itseni ikivanhaksi, kun joudun toteamaan, että kuivashampoota olen käyttänyt viimeksi joskus viime vuosituhannella :) En ole koskaan oikein ymmärtänyt niiden ideaa, kun vettä kerran on saatavilla, niin miksi ihmeessä puhdistaisin hiukseni jollain muulla. Tässä asiassa minulla lienee jotain opittavaa. Hintava tuote näyttää olevan, joten ehkä näissä jotain taikaa on. Testattava on.

BIO2YOU ravitseva 24h tyrnivoide pantenonilla 50 ml

Tämä vaikuttaa kiinnostavalta! Voide tuoksuu miellyttävältä ja imeytyy nopeasti. 50 ml ovh. näyttää olevan 29,70e, joten boxin arvo tähän mennessä on jo ylittänyt tilaushinnan reippaasti. 

Lumenen Sisu syväpuhdistava naamio 15 ml

Kaikille ihotyypeille sopiva naamio, joka jättää ihon sileäksi, raikkaaksi ja säteileväksi. Aika paljon luvattu, joten kokeiltavahan moista on mahdollisimman pian.

Sense Me Oh Yes stimuloiva intiimigeeli 10 ml

Onpa nätti pikkuinen pinkki tuubi! Hauska yllätys. Mikä mahtaa olla sen vaihtoehtoinen tuote?

Carmex Classic huulivoide 7,5 g

Vaihtelua ainaisiin huulirasvapuikkoihin. Viileä tunne huulissa tuntuu aluksi vähän oudolta, mutta siihen tottunee nopeasti.

Yllätyksenä boxissa on myös Mentos Sour Fruits - makeisia. 

Mielestäni  kaiken kaikkiaan hyvä boxi, jonka sisältö sopii varmaan monelle. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti