sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Bette box syyskuu 2018

Poksiperjantai! Minulle tosin vasta sunnuntaina, kun mökille oli perjantaina sellainen hoppu, että siinä ei betteboksit paljon pidätelleet. Toinen syy oli se, että PostNord oli toimittanut varsin vikkelästi The Ordinary- tilaukseni. Siinä riitti viikonlopuksi avattavaa ja ihmeteltävää.
Bette-laatikon ehdin siis hakea vasta tänään ja olin pidättäytynyt kurkkimasta sen sisältöä ennakkoon blogeista ja instasta. Sen verran oli tekstiä vilahdellut siellä sun täällä, että toiveissa oli iso parannus elokuun boksiin.
Kyllä palautteita oli selvästi kuunneltu, mutta edelleen liikutaan hieman heikoilla jäillä, kun tarjotaan kovin erilaisia versioita eri tilaajille.
Aina se ruoho taitaa olla vihreämpää toisten bokseissa...
Tällaisen 50+ ei-pitkäaikaistilaajan boksista löytyivät seuraavat tuotteet:


Manna Kadarin monitoimituote, jota voi käyttää poskipunana, korostukseen, varjostukseen ja luomivärinä. Meikkituotteita on kovasti toivottu ja nyt sellainen sitten tuli. Manna Kadar ei ole minulle kovin tuttu merkki, joten mielenkiinnolla olen valmis kokeilemaan. Ihan ok valinta boksiin.

Ziajan uusi Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta, joka poistaa meikin hellävaraisesti.
Ziajalta tuli myös saman sarjan päivävoidenäyte. Ziaja on tuttu merkki, joskaan en ole ollut kovin innostunut sen tuotteista. Ehkäpä tämä uusi sarja onnistuu yllättämään. Puhdistustuotteita on pari auki tällä hetkellä, joten tämän avaamiseen menee hetkinen.


Yllätys, yllätys boksissa oli myös dödö! Tällä kertaa Rexona Maximun Protection Confidence Roll-on. Huh, mikä nimihirviö. Tehoa luvataan hikisiin tilanteisiin. Dödöä voi laittaa illalla ja se aktivoituu aamulla. Kokeiluun menee melko pian, sillä edellinen dödö onkin lähes lopussa. Hintaa tällä näyttää olevan lähes kymppi, joten aika paljon perusdödöjä kalliimpi. Miinusta turhasta pahvipakkauksesta.


Vichyn tuotteet ovat kovasti mieleisiä, myös näissä pienemmissä purkeissa. Minulla tällainen pikku purkki kestää yllättävän kauan. Ehkäpä johtuu siitä, että lotraan niitä seerumeita sun muita ihmeaineita alle ensin melkoisen määrän. Liftactive Collagen Specialist -kasvovoide oli kohdennettu meille iäkkäille eli yli 30-vuotiaille :) Tällä rypytkin vähenevät. Sehän nähdään.


Lisäksi boksissa oli kolme näytettä: Eleven Australian Miracle Hait Treatment, Vichyn Neovadiol Rose -päivävoide ja Ziojan Acai Berry -päivävoide, jonka jo kertaalleen mainitsinkin.

Olihan tämä syyskuun boksi ihan toista luokkaa kuin elokuun vaatimaton esitys.
Bokseissa oli kuitenkin aika isoja eroja, joten tyytyväisimpiä taitavat olla taas pitkään tilanneet.
Toivottavasti uusi linja jatkuu myös lokakuussa ja jonkin sortin tasapuolisuus saavutetaan tilaajien kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti