torstai 11. lokakuuta 2018

Bette box lokakuu 2018

Lokakuun Bette box vaikutti kovin kevyeltä ja laatikko pieneltä. Ei ehkä shampoota tai suihkugeeliä tällä kertaa...? Jotain uudistusta oli edelleen luvattu, enkä oikein muuta keksi kuin, että silkkipaperi oli vaihtunut vaaleanpunaiseksi ja silppu oli pahvilaatikon väristä ja tukevampaa.
Kortti oli nytkin kaunis ja sanoma varsin voimaannuttava näin lomaa odottavan, hieman väsyneen mielestä ainakin:

 "You do enough.
You have enough.
You are enough.
Relax."

Tällä kertaa tuotteiden nimet oli lihavoitu, joten nyt tekstistä oli helpompi poimia tuotteet. Tälläkin kertaa kortissa oli kirje. Ihan kiva idea.


Ensimmäisenä laatikosta pomppasi silmiin eräs sininen juttu, mutta jätetäänpä se tuonne viimeiseksi.

Ilahduttavinta boksissa oli Lumenen uuden Ajaton-sarjan seerumi, joka yhdistää seerumin tehon ja kosteusvoiteen pehmeyden. Kaunis pakkaus ja ylellisen tuntuinen tuote. Hintaa tällä seerumilla on täysikokoisena n. 50€. 

Kasvoille löytyi boksista toinenkin tuote eli Herbinan hoitava kasvovoide. Herbinan tuotteilla on uudet raikkaat pakkaukset, jotka näyttävät kivoilta. Kasvovoiteita minulla on jonossa jo muutama, mutta tätä voi käyttää myös naamiona, joten siihen käyttöön tätä voisin kokeilla.
Meikkitoiveisiin vastattiin Manna Kadarin huulikiillolla. Värini on oikein reippaan punainen ja mieleinen, mutta Kiinassa valmistettuun kosmetiikkaan suhtaudun hieman varauksella. Hintaa LipLocked Priming Lip Wandilla on kuitenkin yllättävänkin paljon. 24 USD.

Taiga Daily Protection suojaava käsivoide on venäläistä luonnonkosmetiikkaa. Natura Siberica -sarja on minulle tuttu, sillä ostin muutaman tuotteen Tallinnan reissulla. Ihan ok sarja, mutta ei vakuuttanut minua mitenkään erityisesti. Käsivoide kuitenkin on näppärän kokoinen laukkuun sujautettavaksi ja kohta alkaa aika, jolloin sitä kuluu päivittäin. Ja paljon.

Näiden lisäksi laatikosta löytyi vielä tamponeja. Tässä pieni ikäkohdistus ei olisi ollut pahitteeksi, enkä yhtään olisi ollut pahoillani, jos tämä olisi laatikostani puuttunut. No, eivät nämä roskiin päädy, vaan eiköhän näille ottaja löydy. Tamponiyllätyksen lisäksi tuli vielä muutama näyte ja Flower by Kenzo - tuoksu.

Lokakuun boksi on hyvä ja hintansa arvoinen. Tällä kertaa kaikki saivat lähes samanlaisen boksin eli eroa oli vain Herbinan voiteissa ja huulikiillon väreissä. Tätä on toivottu ja hienoa, että tilaajia kuunneltiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti