torstai 23. elokuuta 2018

Jolie lux box elokuu

Heinäpainos Jolie lux boksista ilahdutti hienolla luonnonkosmetiikkasisällöllään jälleen!

Hellekesän jälkeen iho kaipaa hellimistä, vaikka tänä kesänä pyrin huolehtimaan ihonhoidosta paremmin kuin menneinä kesinä. Paljon, paljon aikaisemmin tähän puuhaan olisi pitänyt ryhtyä, mutta parempi myöhäänkin. Ehkä voin edes hieman hidastaa iän mukanaan tuomia ikäviä juttuja.
Luonnonkosmetiikasta olen löytänyt monia suosikkeja ja tämä lux box on mainio tapa päästä kokeilemaan ylellisiä ja melko hintaviakin tuotteita edullisesti. Boksi maksoi 53 euroa, mutta sisältö on 190 euron arvoinen. Näin ainakin ilmoitettiin. Näytteille lienee laskettu hieman arvoa myös.


Boksista löytyi tällä kertaa tällaiset tuotteet:

Iroisie Le Serum Precieux

Seerumi lupaa kosteuttaa tehokkaasti ja sopii myös herkälle iholle. Sisältää runsaasti antioksidantteja ja korjaa ihoa syvältä, heleyttää, kirkastaa ja pehmentää. Paljon, paljon lupauksia, jotka minulle kyllä passaavat. Vaikuttaa ylelliseltä tuotteelta. Odottamaan edellisen seerumin vajenemista. 58,90 euron hinta ei ole pikkuinen, kun sisältö on 15 ml.

Alima Pure Bronzer - Aurinkopuuteri Mauna Loa


Ohuen ohut mineraalipuuteri tuomaan lämmintä sävyä kasvoille kesän jälkeen. Kiva juttu, vaikka näyttää aika tummalta. 29,90 €

Patyka Remarkable Cleansing Oil 


Ylellinen, silkkinen ja tehokas puhdistusöljy Patykalta. Puhdistusöljy on 100 % luonnollinen sisältäen ihoa uudistavia ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sisältäviä kasviöljyjä. Lupaa irrottaa myös silmämeikin.
Puhdistusöljyt ovat minulle hieman vieraampia, joten tällä on hyvä alkaa harjoitella. Hinta 39,00 €


Absolution Le Soin Purifiant 

Syväpuhdistava ja kirkastava kasvonaamio, joka supistaa ihohuokosia, säätelee talintuotantoa ja rauhoittaa ihoa. Lupaa puhdistaa tehokkaasti, muttei kuitenkaan kuivata ihoa. Se on hyvä se. Naamiot ovat suosikkejani, joten tämäkin tuote oli mieleinen. 39,90 €Neljän täysikokoisen tuotteen lisäksi laatikosta löytyi vielä neljä näytettä:

Pai Kukui & Jojoba Skin Brightening Exfoliator - kaasvokuorinta

Absolution La Creme Reparatrice - silmänympärysvoide

Patyka Antioxidant Smoothing Cream Thin Texture - kevyt antioksidanttivoide

Inari Midsummer Magic Sleeping Cream

Ja vielä matkakoossa

Ila Spa Body Oil for Vital Energy - vartaloöljy 

Eipä tähänkään boksiin voi olla muuta kuin todella tyytyväinen. Laadukkaita tuotteita ja mukavan monipuolisesti valittu niin, että ne käyvät monille. Vaikea edes valita itselle mieluisinta tuotetta, mutta ehkäpä tuo kuningatarseerumi kiinnostaa eniten tällaista seerumien rakastajaa.
Tekisi toki mieli avata jokainen puteli samantien, mutta nyt on maltettava hetkinen, että pari edellistä tyhjenee.

Enpä enempää mainostele, mutta täältähän näitä lux bokseja voi tilata. Seuraavan boksin ilmestymisestä ei ole tietoa, mutta veikkaisin, että joulun alla olisi talvisen boksi aika.

Jolie lux box elokuu 2018
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti