sunnuntai 12. elokuuta 2018

Bette box elokuu 2018

Vielä kerran annoin Bette boxille mahdollisuuden, mutta valitettavasti ei olisi kannattanut. Olisi tosi kiva kehua ja suositella tällaista kotimaista kuukausittaista kosmetiikkaboksia ja innostua sen sisällöstä. Heinäkuun boksi ei ollut kovin kummoinen ja tämä elokuun boksi on vielä heikompi.

Tämänkertainen sisältö ei vastaa maksamaani hintaa, vaikka kuinka laskisin. Summaksi sain 11,29€ eli ei lähelläkään 18,90€. Vähän jopa huijattu olo. Peruutinkin tilaukseni, vaikka näköjään sen verran myöhään, että minulle tulee vielä syyskuun laatikko. Siis Bette boksille vielä yksi mahdollisuus yllättää!


Elokuun teemana oli paluu arkeen. Boksin melkoisen vaatimaton sisältö oli tällainen:


Love Beauty and Planet Volume & Bounty shampoo ja hoitoaine

Parasta boksissa oli tämä parivaljakko. Vegaanisertifioituja ja pullot ovat kierrätysmateriaalista, eivätkä sisällä silikoneja, väriaineita eikä parabeeneja. Valitettavasti näistä oli vain pienet matkakoot.Dove Replenishing Ritual vartalovoide

Paketin täysikokoinen tuote oli jälleen vartalovoide. En ymmärrä. Lisäksi tämä kolmen euron voide on boksin "kallein" tuote... Ihan kiva tuoksu ja käyttöön tulee, mutta nitisen siltikin.


Iberon meikkisienet 

Näitä "arjen pelastajia" tällaiset ei-pitkäaikaistilaajat saivat neljä kappaletta. Pitkäaikaistilaajat hävisivät kyllä tässä kisassa, sillä he joutuivat ottamaan näitä kahdeksan :)
En ole koskaan näitä oppinut käyttämään, ainakaan meikkaushommissa. Ehkä johonkin askarteluun?


Hohde tehovoide ja puhdistusemulsio

Näitä mainostettiin kovasti etukäteen. Luonnonkosmetiikka on hieno juttu boksissa ja vieläpä kotimainen merkki, joka kiinnostaa kyllä kovastikin. Mutta se MUTTA: pikkuriikkiset putkilot ovat ilmaisnäytteitä.


Lanvinin tuoksunäyte

Minusta tuoksunäytteet ovat ihan ok ja niitä on mukava testailla. Tämä kukkaistuoksu tosin on niin voimakas, että täytyy tarkasti miettiä, millaiseen tilaisuuteen tällaista voisi suihkautella.Tällaisin aatoksin tällä kertaa. Ei jatkoon.
Edit. Peruutukseni menikin ajoissa perille eli syyskuussa ei boksia enää tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti