tiistai 22. toukokuuta 2018

Ulkotiskipaikka mökille

Kaikkihan ovat hulluna tiskaamiseen ja jos sitä voi harrastaa ulkosalla, niin mikäs sen mukavampaa voisikaan olla. Työlistan sijalla kolme oli tiskipaikka ulos ja kiitos näiden upeiden poutasäiden tämä  suunnitelma on jo toteutettu. Mies ei tiskaamisesta juurikaan perusta, mutta ymmärsi kyllä ideani. Alkuperäinen ajatus oli hankkia käytetty tiskipöytä ja kehitellä sille sopiva alaosa, mutta sitten pöytäasia ratkesikin todella helposti ja edullisestikin. Saunan terassilta bongasin vanhan terassipöydän, joka on ollut lähes käyttämättä sen jälkeen kun yläterassille hankittiin uusi isompi ruokaryhmä.
Pöytä kaipasi hiontaa ja hyvää ulkokalustemaalia pintaan. Maalasin harmaalla Unica-maalilla. Ryhdikkyyttä pöytään saatiin kiinnittämällä takaosaan kaksi pystytukea ja vielä pieni hylly niiden päälle. Puutavara löytyi miehen varastoista. Puuilosta kävin ostamassa mustat hyllynkannattimet, joihin ripustin pienet aurinkokennovalaisimet.
Pöytä toimii myös työtasona ruuanvalmistuksessa ja aputasona tarvittaessa.

Olen tilannut lisää lämpimiä päiviä koko kesäksi, joten tätä pöytää tullaan tarvitsemaan, varsinkin kun kertakäyttöastoiden käytöstä on luovuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti