keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Bette Box toukokuu 2018

Se on taas se aika kuukaudesta, että availlaan ruskeita yllätyslaatikoita ja yllätyksiltä ei kyllä tälläkään kertaa vältytty.


Ennen avaamista kiinnitin huomiota paketista lähtevään ääneen. Hetken jo mietin, että onko jotain särkynyt, mutta ei sentään. Avaamisen jälkeen ymmärsin, mistä ääni tuli.
Minun boksini piti sisällään seuraavat tuotteet mukana tulleen esitteen mukaisessa järjestyksessä:


Schwarzkopfin Live Color Spray värisuihke 120 ml
Tämän sain Candy Pink-värisenä. Tätä hiuksissa niin on ikuinen vappu, tuumailin ensiksi. Mutta yllättäen tummissa hiuksissani raita näyttikin aika kivalta, eikä yhtään räikeältä niin kuin pelkäsin. Muitakin värejä ilmeisesti oli jaossa, mutta kokeilun jälkeen olen oikein tyytyväinen tähän vaaleanpunaiseen.

Lumene Valo Glow Reveal kirkastava & kuoriva naamio 15 ml
Naamiot ovat kivoja ja tätä on mukava päästä kokeilemaan. Lumenella näitä uutuustuotteita tuntuu riittävän.

Muumi hiuslenkit 4 kpl
Turkoosit hiuslenkit boksissa erottuivat heti ja täytyy myöntää, että olin aika hämmentynyt. Enkä pelkästään sen takia, että tukkani ei nyt kerta kaikkiaan ponnarille yletä. Enemmän kyllä yllätyin kun luin niistä tarkemmin. Lenkit sisältävät yhtä sun toista eteeristä öljyä ja sen avulla pitävät hyttyset loitolla. Uskokoon ken haluaa, mutta luotan OFFiin enkä kurjenpolvella kyllästettyihin muovilenksuihin. (Saas nähdä, joudunko perumaan sanani)

Ultrasun Face SPF30 aurinkosuojavoide 7 ml
Ajankohtainen ja tervetullut tuote boksissa. Harmi, että näyte on niin pikkuruinen.

Four Reasons Black Edition Shimmering Spray helmiässuihke 250 ml
Tällä kertaa hiuksiin liittyviä tuotteita oli kolme kappaletta. Aika paljon. Suihke viimeistelee ja antaa kiiltoa ja helmiäisen hohtoa, lupaa esite. Kumpaakin purkista tuli ja ainakin tummiin hiuksiin tuli kiva lisä. Toivotaan, että kesällä on paljon juhlia ja onhan se kiva mökilläkin puutarhaa hoidella tukka helmenhohtoisena. Toivottavasti tuoksu ei houkuttele ampiaisia.
 Plussaa siis ihanasta tuoksusta ja tyylikkäästä pullosta (tämän sisällä muuten se kuula vierii) Vaihtoehtoinen tuote.

Vichy Slow Age Night yövoide ja kasvonaamio 15 ml
Voidekokoelmani on mittava, mutta aina sinne hyvä pieni purkki mahtuu. Kiinnostava voide, jota kokeilen mielelläni. Tämä oli kohdennettu meille yli 30-vuotiaille.

Lisäksi boksista löytyi Kenzon World EdP-tuoksunäyte. Näppärän kokoinen näyte mahtuu kivasti käsilaukkuun. Tuoksukin miellyttää, vaikka onkin melkoisen voimakas.

Jos hiuslenkit unohdetaan, niin boksin sisältö oli mielestäni hyvä ja rahalle sai vastinetta. Tälläkin kertaa bokseissa oli ilmeisesti yllättävänkin paljon erilaisia sisältöjä, mikä ei kaikkia varmaankaan miellytä. Jotain ehkä kesäisempää odotin, mutta taidanpa joutua odottamaan kesäkuuhun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti