tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kirsikkarahkajäätelö

Jäätelökokeiluja jatkettu sitkeästi, vaikka rakeita sataisi. (Eipä sitä helteillä sitten keittiöhommat enää samalla lailla houkuttelekaan). Tällä kertaa jäätelökone sai pyörittää rahkajäätelöä. No, oli siinä kermaakin...




 Kirsikkajäätelö 


2 dl kuohukermaa (vaahdoksi)
2 keltuaista (v.sokerin kanssa vaahdoksi)
1 tl vaniljasokeria
½-1 dl kirsikkahilloa 
250g maitorahkaa
2 rkl glukoosisiirappia 


2 kommenttia:

  1. Onpa hyvännäköistä, nam! Miten rahka vaikutti makuun? Tykkään jugurttijäätelöstä, joten tätä ideaa voisin kokeilla minäkin.

    VastaaPoista
  2. Ei maistunut juurikaan rahkalta. Käytin Ehrmanin rahkaa, joka ei ole kovin hapanta.

    VastaaPoista