torstai 4. helmikuuta 2021

Pientä pintaremonttia 1

Kakkoskodin eli talvitukikohdan remontointi alkaa olla hyvällä mallilla. Viikonloput ollaankin aika tiukasti oltu työn touhussa. Miksipä ei, sillä palkitsevaa touhuahan se on, kun omaansa laittaa. Periaatteessa kaikki on sujunut yllättävänkin hyvin ja tapettien irrotusyritykset ovat muisto vain. Seinät on nyt maalattu Tikkurilan boheemi värimalleista poimituilla väreillä. Halusimme tänne jotain erilaista kuin omaan varsinaiseen kotiin tai mökille. Värien nimetkin on nykyään niin kivoja ja houkuttelevia: uni, magnolia, tunturipaju, kookos...
Nämä alemman kuvan värit löytyvät nyt meiltä. Pehmeitä kauniita sävyjä, jotka elävät valon mukana. Erityisesti tunturipaju vaihtaa taidokkaasti   tummuutta ja väriä vihreästä harmahtavaan riippuen valaistuksesta. Makuuhuoneesta löytyy tunturipaju ja kookos, olohuoneesta tunturipaju ja uni ja pikkuiseen keittiöön valitsin herkullisen vaaleanpunaisen magnolian. Vielä jäi käyttämättä hehkeä villiruusu ja tummanpuhuvat  ficus ja munakoiso.
Ne tuntuivat meille hieman liian rohkeilta väreiltä seinille sipaistaviksi, mutta niitä voisin sujauttaa väripilkuiksi tekstiileihin, kenties.
Kuljenkin aina nämä väriliuskat käsilaukussani, jotta voin kaupassa tsekata samantien, miten joku juttu meidän pikkuisen kodin väreihin sopisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti