sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Bette Box toukokuu 2019

Toukokuu on monien juhlien aikaa, joten yllätysboxikin sopi mainosti tähän viikonloppuun, jolloin perheessämme riittää synttäreitä ja vietetään tietenkin myös äitienpäivää. En siis malttanut olla hakematta pakettiani tänään, vaikka huomenna sen nouto olisi hoitunut työmatkalla. 
Joka boxin mukana tulee kaunis kortti ja toukokuun kortissa on ihanaa keväistä tunnelmaa: Create your own sunshine -teksti hempeällä karkkivärisellä pallotaustalla. Boxin teemana on täydelliseen kesään valmistautuminen.

Boxin silkkipaperin alta paljastuivat seuraavat tuotteet:
Affect viimeistelypuuteri täysikokoisena

Trind Nail Balsam, pieni näytekoko

Ultrasun Face SPF30, pieni näytetuubi

Cailapin kulma/rajaussivellin

Intim Easy Shave gel matkakoossa

Ziajan Kashmir - vartalovoide myös matkakokoisena

SerumMASQ+ kangasnaamio

Lisäksi boxiin oli pakattu muutama ekstratuote eli Lanvin A girl in Capri - tuoksunäyte sekä Nivean Oil in Lotion Coconut & Monoi Oil -vartaloemulsio näytepussukat.


Tuotteita oli tällä kertaa paljon, mutta koot olivat melko pieniä. Toisaalta jos tarkoituksena on esitellä uusia tuotteita pienempi koko puoltaa paikkansa. Mukaan mahtui toki täysikokoisiakin tuotteita kuten puuteri, meikkisivellin ja kasvonaamio. Bokseissa oli vaihtelua jonkin verran. Siveltimiä oli jaossa useampia erilaisia, kuten myös kasvonaamioita. Kortissa ei ollut mainintaa siitä, millä perusteella tuotteet oli jaettu. 
Kaiken kaikkiaan ihan kelvollinen boksi, joka ei ihmeemmin säväytä, muttei myöskään ole pettymys. Yllätysbokseissa on riskinsä ja se on ymmärrettävä. Kaikki tuotteet ovat käyttökelpoisia ja uusia tuttavuuksia on aina mielenkiintoista kokeilla. Aurinkovoide taisi tulla jo toista tai kolmatta kertaa, mutta hyvähän se on muistuttaa, miten tärkeää kasvojen suojaaminen auringolta on. 
Bette box toukokuu 2019 

Ihanaa kesän odotusta! 


2 kommenttia:

  1. Mulla ei ollut tuota kasvonaamiota! Nyt olen vähän pettynyt, kun just sitä olisin kaivannut 🤔.

    VastaaPoista
  2. Se oli ilmeisesti vain pitkäaikaistilaajille. Toivotaan, että kesäkuussa tulee jotain kivaa kaikille!

    VastaaPoista