perjantai 5. huhtikuuta 2019

Jolie lux box maaliskuu 2019

Nämä Jolien lux boksit ovat loistavia! Kunhan saan muut boksitilaukseni loppuun (tapahtuu ihan pian), niin luulenpa keskittyväni vain näihin muutaman kerran vuodessa ilmestyviin kauneusbokseihin, jotka sisältävät laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Sisällön arvo on ollut joka kerta yli kolminkertainen ostohintaan verrattuna.
Maaliskuun boksin tilasimme yhdessä tyttäreni kanssa ja sovimme, että jaamme sisällön. Avasinkin laatikon videoimalla samalla, jotta pystyin välittämään laatikon yllätykset tyttärelleni, joka asuu ulkomailla. Ihana sisältö jälleen kerran! Uusia merkkejä ja mielenkiintoisia tuotteita oli tälläkin kertaa boksiin pakattu.
Näillä tuotteilla meidät tilaajat yllätettiin iloisen keväisesti maaliskuun boksissa:

Korento huuli-ja poskivärivoide
Kotimainen Korento on yllättänyt ja ilahduttanut minut positiivisesti. Laadukkaita tuotteita kauniissa pakkauksissa. Voiteen väri on Rasberry, viileä vadelmanpunainen. 
Ruhaku Cleansing Oil puhdistaa, rauhoittaa, kirkastaa ja hoitaa ihoa. Öljy emulgoituu helposti pois vedellä. Mielenkiintoista tutustua uuteen japanilaiseen merkkiin.
Little Butterfly London Petals and Blooms Brightening Anti-Oxidant Serum on kevyt ja kirkastava seerumi, joka tehokosteuttaa ja tasoittaa ihon sävyä. Tuttu merkki aikaisemmista Jolie bokseista.Kora Organics kasvosuihke tasapainottaa ihon pH-arvoa, supistaa ihohuokosia sekä kosteuttaa. Balancing Rose Mist sisältää ruusuvettä, kurjenpolviöljyä sekä nonihedelmä (?) - ja kiinanruusu-uutetta. Kora on kuulemma luonnonkosmetiikan trendinimi maailmalla. Selvä.

Näiden täysikokoisten tuotteiden lisäksi boksissa oli hieman pienempiä pakkauksia ja pari näytettä.Leahlani Bless Balm on kauneusbalmi, joka sopii sekä kosteusvoiteeksi että meikin puhdistukseen. Tuote vahvistaa ja suojaa ihoa ja tuoksuu appelsiininkukilta. Kuulostaa hyvältä.One Seed - tuoksu Hope, joka on raikkaan kukkainen tuoksu, jossa yhdistyvät pelargoni, santelipuu, orvokki ja mimosa. 
 
Pai Rosehip BioRegerate Rapid Radiance Mask eli voidemainen kasvonaamio, joka syväkosteuttaa. Naamio lupaa pehmeän ja hehkuvan ihon.


Dafna's tehoseerumi ja päivävoidenäytteet. Dafna on menestystä niittävä espanjalainen luonnonkosmetiikan merkki. Tuotteet lupaavat kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista, vähintäänkin stopin ikääntymiselle. Kahdella pienellä näytteellä sitä ei kuitenkaan vielä saa aikaiseksi.

Jolien Lux Boxeja voin suositella lämpimästi, jos olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja haluat kokeilla uusia laadukkaita merkkejä varsin edullisesti eikä yllätyksellisyys ole sinulle este. Lahjapulmiakin näillä on helppo ratkaista. Ehkä seuraavaksi on odotettavissa kesäinen Lux Box ? 

1 kommentti: