torstai 7. helmikuuta 2019

Bette box helmikuu 2019

7.2. ja boksini oli jo haettavissa automaatista. Melkoisen sujuva ja nopea toimitus tällä kertaa. Kuukaudet vierivät pelottavan nopeasti, sillä tuntuu, että tammikuun boksi tuli ihan vähän aikaa sitten. 
Nyt minunkin boksini oli uutta kuosia, tosin ei muutos minusta ihan hiukean iso ollut. Ruskea loota, valkoinen silkkipaperi ja samaa ruskeaa pahvisilppua kuin aina ennenkin. Kierrätykseen laatikko on ennenkin päätynyt, joten...?


Boksi tuntui varsin kevyeltä ja pieneltäkin, eikä ensi vaikutelma sisällöstäkään herättänyt juuri suurempia tunteita. Onneksi etukäteen oli tiedossa, että helmikuun boksissa on hiusteema. Ainut toiveeni olikin, että jospa säästyisin kuivashampoolta tällä kertaa. Toiveeni toteutui. Ei kuivashampoota. 

Tässäpä boksin sisältö siinä järjestyksessä, jossa ne laatikosta poimin.
XZ Extra Strong hiuskiinne
Matkakoko 100ml
Ovh. 2,90e

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo
Matkakoko 30ml
22.90e täysikokoinen 250ml

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Tehohoito
Matkakoko 30ml
24.90e täysikokoinen 200ml

Bio2You Natural Hiusnaamio
Matkakoko 50ml
21.30e täysikokoinen 200ml

Lumene Klassikko Advanced Anti-Age Elvyttävä Silmänympärysvoide 
Täysikokoinen 15ml 
12.90e (Tokmannin hinta) 


Lisäksi boksissa oli B-vitamiininäyte 10ml ja 30 prosentin etuseteli Esprit-myymälään.

Mitäpä tästä nyt sitten sanoisi. Hiusteemalle oltiin uskollisia aina silmänympärysvoiteeseen asti. Koot olivat aika pieniä, mutta varmasti noista riittää sen verran, että saa tuotteesta käsityksen. Eniten ilahduin latvialaisen Bio2Youn hiusnaamiosta. Merkkihän tuntuu olevan todella mainio. Ihastuin syvästi aiemmin boksista tulleeseen kasvovoiteeseen ja ostan ehdottomasti sitä vielä, kunhan jonossa olevat saan käytettyä. 
Lumenen silmänympärysvoide on todennäköisesti kelpo tuote. Samaa sarjaa olen käyttänyt aiemminkin ja saanut jopa ujutettua Miehenkin käyttöön. 
Boksin arvo ei ole kovin suuri, mutta tuotteet käyttökelpoisia, joten plusmerkki Bettelle. Selkeästi parannusta on tapahtunut. Syytäkin on, sillä tammikuussa saatiin Suomeen kilpaileva kuukausiboksi. Glossy näyttää olevan meikkipainotteinen, joten voin huokaista. En tarvitse.
Bette box helmikuu 2019 


1 kommentti:

  1. Kiitos Pirkko että jakasit jälleen ajatuksiasi boksista! Nämä ovat meille elintärkeitä! :) Toisaalta harmi kuulla, ettet ollut täysin tyytyväinen helmikuun Betteen - toivottavasti maaliskuun boksi osuu paremmin makuusi!
    Terkuin, Fanny / Bette Box

    VastaaPoista