sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Bette box tammikuu 2019

Postisovellus on takkuillut vuodenvaihteen jälkeen. Pakettini oli tullut automaattiin jo eilen, mutta ilmoitus siitä tuli vasta tänään. No, kiva kuitenkin, että tuli jo näin viikonloppuna, jolloin on paremmin aikaa boksia tutkiskella. Paketti painoi yli kilon eli aika paljon enemmän kuin monet aikaisemmat boksit. Odotukset olivat aika korkealla, sillä tammikuulle oli luvattu monia uudistuksia ja mielenkiintoista sisältöä. Tällä kertaa lupaukset myös lunastettiin. 
Bette box tammikuu 2019

Painoa pakettiin toivat J.Mäki shampoo ja hoitoaine. Vaihtoehtoja bokseissa oli neljä ja minun laatikossani olivat Color-shampoo ja hoitoaine, joiden kohdennus osui nappiin. J.Mäki on minulle ihan vieras merkki, joten näihin on mielenkiintoista tutustua. Tuotteiden ovh. on 13,90 ja niitä voi ostaa parturi-kampaamoista tai tilata Facebookin kautta.

Kasvoille boksista tuli useampi tuote. Love Beauty & Planet Murumuru-voi ja ruusu -kuorintavoide on mukavaa vaihtelua kaikkien niiden kasvovoiteiden jälkeen, joita bokseista on viime aikoina tullut aika useita. Merkin shampoo ja hoitoaine ovat tuttuja ja pidin niistä, vaikka niiden käytössä oli hieman pulmia. Pullot ovat niin jäykät, että tuotteen ulossaamisessa oli erinäisiä vaikeuksia. Ehkä vähemmän voimaa ja enemmän tekniikkaa? Kuorintavoiteen ovh. on 12,90 ja sen voi ostaa K-Citymarketeista.

Toinen kasvoille tarkoitettu ihonhoitotuote oli myös kuorinta, mikä oli ehkä vähän yllättävää. Ziajan Goat's Milk -entsyymikuorinta on uutuus, joka on saanut inspiraation korealaisesta kosmetiikasta. Tuote lupaa ikuisen nuoruuden. Hups, ei sittenkään. Se lupaa palauttaa ihon nuorekkaan elastisuuden ja raikkauden. Kyllä kelpaa, kiitosta vaan. Kuorinnan ovh. on 8,90.
Kosmetiikan nälkäisille boksiin oli laitettu Cougarin The 3 Shades of Nude -luomiväripaletti. Värit vaikuttivat tosi kivoilta, joten eiköhän tälle käyttöä löydy. Näppärän kokonsa puolesta mahtuu meikkipussiinkin vaivatta. Merkki on minulle uusi (yllätys). Tilattava tuote, jolla täysikokoisena hintaa on 13 puntaa. (kuusi sävyä) 


Kokeiltavaksi boksissa oli vielä Himalaya Herbals Purifying Neem -puhdistusgeeli. Tämä rasvoittuvalle iholle tarkoitettu näyte ei jää omaan käyttöön.
Testattavaksi tuli myös Ted Bakerin uutuustuoksuja. Lisäksi boksissa oli 25€ arvoinen etuseteli Glamlin-palveluun. Pitääpä harkita, olisiko tämä minun juttuni. Oma kauneuskonsulttihan kuulostaa varsin mukavalta. 


Tämä oli oikein hyvä boksi! Ehkä yksi parhaista tähänastisista, sillä sisältö oli sopivan runsas, vaihteleva ja kiinnostava. Toivottavasti boksi miellytti muitakin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti