keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Marraskuun Bette box

Turhuuksien turuillako jälleen? Marraskuun Bette box on haettu, avattu ja keveydestään huolimatta ihan hyväksi havaittu, vaikken tuotteita ole vielä ehtinyt kokeilla. Teeman mukaisesti valmistaudutaan pikkujoulukauteen ja sisällössä on kivasti mukana monenlaista aiheeseen sopivaa. Kiitos kyllä, kaipaan todellakin jotain piristystä ja säihkettä tähän marraskuun ankeuteen.


Kirjoittelen tuotteet tällä kertaa siinä järjestyksessä kuin ne laatikosta poimin.
Ensimmäisenä silmiini ja sormiini osuivat Eylure irtoripset. Tämän olin jo arvannutkin ja ihan pikkuisen vilahduksen vahingossa Instagramissa nähnyt. Omani ovat mallia Volume ja vaikuttavat aika näyttäviltä ja isoilta. Irtoripsien kanssa olen melkoinen tumpelo, mutta aion kyllä nämä käyttää. Käyttökerrat jäänevät kyllä  luultavasti yhteen, sillä ne muutamat kerrat kun olen irtoripsiä käyttänyt, niin minulla on ollut erinäisiä vaikeuksia niiden poistamisessa. Irrottamisen jälkeen niitä ei ole enää ripsiksi tunnistanut. Muistuttaneet lähinnä kuolleita hämähäkkejä. Eipä niissä ole paljon ollut enää hoitamista. 
No, ripsiä oli bokseissa neljää eri sorttia ja minulle osuivat tällaiset:

Seuraavaksi poimin laatikosta tutun merkin tuotteen eli Ziajaa löytyi jälleen. Tällä kertaa mukana oli Ziajan uutuustuote Acai kasvo- ja kaulavoide. Voide sopii yö- ja päiväkäyttöön ja lupaa mm. parantaa ihon elastisuutta ja silottaa juonteita. Okei, voidejonoon.

Clarinsin söpö vaaleanpunainen huulituote löytyi laatikosta kolmantena. Olen muuttanut mieltäni huulikiiltojen suhteen. Ihan toimiviahan nämä ovat. Tämän saatesanoissa luvataan hohtoa, väriä ja kiiltoa. Huulikiillon kaikki  saivat  sävyssä 01 Rose  Shimmer. 5ml koko on juuri sopiva iltalaukkuun.

Neutrogenan täsmätuote näppylöille taitaa olla minulle boksin tarpeettomin tuote. Sentään jotain hyötyä tästä ikääntymisestä on. Tämän kun kirjoitan, niin taatusti herään aamulla jättimäinen finni nenässä. Mutta ei hätää - onhan minulla tämä ihmetuote, joka kuivattaa näpyt neljässä tunnissa!
Boksista löytyi Naturel-naamioita kaksin kappalein. Tykkään kyllä, vaikka olenkin tehnyt päätöksen, etten enää osta itse näitä yksittäispakattuja naamioita. Roskaa tulee ihan liikaa. Rauhoittavan ja kosteuttavan kasvonaamion lisäksi boksissani oli  huulinaamio. Tällaista en ole aikaisemmin kokeillut, joten ihan mielenkiintoinen tuote, joka lupaa tehdä huulista pehmeät, sileät ja kosteutetut. Naamiot ovat Koreassa valmistettu. Hyvä niin.
Boksiin mahtui vielä yksi tuoksunäyte: Police The Legendary Scent For Women. Aina on tilaa vielä yhdelle (pienelle) tuoksulle.
Kokonaisuudessaan marraskuun boksi oli ihan kiva. Uskoisin, että tuotteista löytyi useimmille jotain uutta ja mieleistä. Kaikkia ei koskaan pysty miellyttämään, sehän on selvä, mutta edes suurinta osaa. Mitä mahtaakaan löytyä joulukuun boksista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti