keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Jouluhirviä

Yltäkylläisten viikkojen jälkeen on ollut pakko jo käytännön syistä palata hieman askeettisempaan elämään. Vaatekaapin sisältöä ei viitsi eikä halua uusia, eikä tämä ahdistava olokaan ole hauskaa. Pitkä flunssajakso on vienyt voimia, muttei ruokahalua. Suolainen ruoka maistuu, makeasta puhumattakaan!
Liikunta - mitä sen on?

Työkaverin reseptin innoittamana tein tänään paprika-kesäkurpitsa-fetapaistosta broilerin fileen ja herkkusienien kylkeen. 8% feta hieman arvelutti kevyttuotteiden vastaista minääni, mutta sitä laitoin kuitenkin. Oliiviöljyä lorauttelinkin sitten reippaasti. Maistui terveellisen mainiolta... mainion terveelliseltä.
Tätä pitää tehdä kesällä mökilläkin.Jääkaapilla käymisen tilalle pitää keksiä jotain muuta puuhaa. Sukkia kutomalla sujui alkuviikko hyvin, mutta sukkapari valmistui ja tälle illalle piti keksiä muuta ohjelmaa. Mies kiinni ja kyytiin ja kaupoille.  Olohuoneeseen saatiin viimeinkin uusi matto, ja poistopisteestä löysin nämä piparimuotit kolmella eurolla. Ei mitään Petteri Punakuonoja, vaan kunnon hirviä!
Jouluhirviä ja joulujuna...

1 kommentti: