sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Ensimmäinen Goodieboxini

Jossain vaiheessa ennustelin (ja toivoin) pohjoismaista yhteistyötä näihin kauneusbokseihin ja näinpä kävikin, kun suomalainen Bettebox sulautui isompaan Goodieboxiin. Helmikuun laatikko on nyt ensimmäinen yhteistyön tulos. Mielenkiinnolla odotin, mitä tuleman pitää ja onnistutaanko vastaamaan ihmisten odotuksiin, jotka lienevät aika korkealla. Lupaus Goodieboxilla on, että se sisältää vähintään viisi tuotetta, joiden yhteisarvo on ainakin 75e.


Oma boksini saapui nopeasti, joten ainakin toimituksesta voi antaa kiitoksia. Paketti oli saanut kuljetuksessa hieman osumaa ja sisällä olevan vetolaatikon nurkka oli vähän kärsinyt, mutta sisältö oli ihan kunnossa, vaikka selvästi tuotteet olivat tanssinneet sambaa tai polkkaa kuljetuksen aikana.
Yourselfishness-teema on tämä ikäiselle ihmiselle ihan huttua. Otan oman aikani, osaan sanoa ei ja teen niitä asioita, joista pidän ilman erillisiä neuvoja. Kiitos niistä kuitenkin, ehkäpä joku niitä tarvitsee. Energia kyllä kelpaa minullekin ja voi olla, että näillä tuotteilla sitä saakin. Katsotaanpa.

Essential by Goodiebox Face Mist 9,95e

Kasvosuihke, jota voi suhautella pitkin päivää. Tuote sisältää puuvillansiemen- ja puuvillakukkauutetta, mikä kuulostaa kyllä suloisen pehmeältä. Vaikuttaa oikein hyvältä.

Mudmusky Aftermask Vitamin Serum 59e

Kuudenkympin seerumi ei kaiketi voi kovin huono olla? Suosituksena on käyttää tätä vielä kasvonaamion jälkeen. Aika erikoista, kun tuntuu, että kosteuttavat ja hoitavat naamiot ovat jo melkoisia pläjäyksiä. Ehkä käytän tätä ihan normisti seerumina.

Naobay Protective Conditioner 11,95e

Luonnonmukainen ja suojaava hoitoaine, joka lupaa hiuksille ekstrahoivaa. Tämä tulee tarpeeseen!


Glowstar Foaming Peeling Puff 10,50e


Tämän pakkaus näytti ihan kasvonaamiolta, mutta mukana tullut esite valisti minua, sillä kyseessä onkin kuoriva sieni. Sisältää AHA-, porkkana- ja parsakaaliuutetta. Jaa-a. Uskoisinko tuota? Sienelle luvataan kolme käyttökertaa, joten onneksi tämä ei ihan kertakäyttöinen ole.

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regrenerating Sleeping Mask 9,90e

Yönaamio, joka tekee taikoja öiseen aikaa. Onpa suloinen vaaleanpunainen tuubi, jonka sisältö toivottavasti myös on yhtä ihana.
Goodiebox helmikuu 2020

Boksin kaikki tuotteet ovat täysikokoisia, mikä on hieno juttu. En todellakaan kaipaa enempää minikokoja, enkä näytepussukoita. Enkä syömistä.
Tällainen sisältö on selkeä ja jotenkin ehjä kokonaisuus ja plussaa myös siitä, että tuotemerkit eivät ole ihan tavallisimpia. Luvattu arvo ylittyi kevyesti, joten vastinetta rahoilleenkin saa varmasti, kun boksin kuukausihinta on 24,95e. Tarjoushintojakin kannattaa seurailla.
Meikkejä ei tällä kertaa löytynyt lainkaan ja se passaa minulle hyvin.

Kaikenkaikkiaan onnistunut ja vahva aloitus, joka laittaa mielenkiinnolla odottamaan maaliskuun boksia.2 kommenttia:

  1. Mä olin jotenkin pettynyt tähän boxiin! Minulle sopii se pikkusälä, jota Bettessä oli. Kokeilen mielelläni erilaisia tuotteita ja isot koot on mulle liian isoja. Menee hukkaan. Lisäksi olisin halunnut lisää suomenkielistä tuotetietoa siihen lehtiseen. Tarkempaa tietoa, tuotetta käytetään? Saako Suomesta? Jos saa, mistä? En jaksa googlata jokaista tuotetta erikseen!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tässä vielä parantamisen varaa on juuri mainitsemiltasi osin. Palautetta ottavat varmaan mielellään vastaan.
    Tuotteet olivat minusta kivan erilaisia.

    VastaaPoista