sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Leikkimökin sisustusjuttuja

Leikkimökin sisustus alkaa kohta olla loppusuoralla. Leikkijä saapuu Suomeen ensi viikolla, joten vielä on hetki aikaa laitella muutamia pikku juttuja paikoilleen. Odottelen vielä viimeisimpiä fb-kirpparilöytöjäni ja sitten voin naputella ja ruuvailla hyllyt ja naulakot seinille. 

Ikean Duktig-leikkikeittiö

Leikkimökin pöytä ja tuoli

Hiiritaulu ja viherkasvi

Nuken sänky ja siksak-peitto

Ikean leikkikeittiö, naulakot, kaikki astiat ja leikkiruoat ovat fb-kirppareilta. Jämäkkä ihana pöytä ja kaksi tuolia löytyivät tori.fi:stä. Virkatut liinat ovat paikallisesta kierrätyskeskuksesta samoin kuin hiiritaulu ja viirinauha. Uutena olen ostanut nuken syöttötuolin, pallovalot, muovisen viherkasvin, keittiöpyyhkeen ja oven päällä olevan sydämen. Nuken sänky on myös kirpparilta; maalasin sen harmaalla maalilla ja siitä tuli kuin uusi. Peitto on siksak-virkattu. Viherkasvin suojaruukun olen myös virkannut. 
Verhoja mökissä ei vielä ole, eikä taida tullakaan, sillä ikkunat ovat niin kauniit.

Ulkopuolikin kestää jo kuvaamista, vaikka onkin vielä viimeistelyä vailla.




Mökin edustalta löytyy sekä uutta että vanhaa. Terassina toimivat ainakin toistaiseksi vanhat puulaatat, jotka täytyy vielä käsitellä. Picnic-setti on Lidlistä, samoin kuin vihreä kukkateline. Welcome-kynnysmatto löytyi Tokmannilta.

Ensi viikolla nähdään, onko leikkimökki mieluinen. Ainakin mummi on yrittänyt parastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti