keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Bette box joulukuu 2018

Joulu on jo melkein ovella ja tänään avasin tämän vuoden viimeisen yllätyslaatikon. Paketti tuotiin oikein kotiin asti automaattien ollessa täynnä. Kiitos, posti ja hyvää joulua!


Odotin boksista jotain joulumaisuutta ja ehkä vähän ylellisyyttäkin, mutta joulutunnelma jäi tuohon korttiin, joka on kyllä ihan nätti. Kääntöpuolella oli sitten taas tiedot boksin tuotteista hintoineen.

Hiustuote oli luvattu ja niitä tuli lopulta kaksi. Onneksi en saanut hiuslakkaa, sillä en meinaa millään saada edellistäkään pulloa tyhjäksi. Minun laatikossani oli:


Iconic Multispray -monitoimisuihke, jolla voi pohjustaa ja se antaa hiuksille volyymia, ryhtiä ja kiiltoa. Tehoaineena toimii koivusokeri, mikä on mielenkiintoinen juttu. Tämä on ehdottomasti boksin kiinnostavin tuote.

Toinen hiustuote oli:


Batiste Pink Pineapple -kuivashampoo. Tämä taitaa olla jo ainakin kolmas kuivashampoo, jonka olen näistä bokseista saanut. Yritän opetella näitä käyttämään, mutta niin vain tahtovat unohtua kaappiin. Mukavia tuoksuja näissä kyllä on.

Boksin meikkituote oli tällä kertaa:


Betten suosikkimerkki (ilmeisesti) on Manna Kadar. Itse en näihin kovin ihastunut ole, mutta tälläkin kertaa minulla oli tuuria matkassa, sillä sain kolmesta meikkituotteesta juuri Brow trion. Arvoltaan se kyllä on reippaasti pienempi kuin myös jaossa ollut monitoimituote.

Pesuhetkiin boksista löytyi:


Femfresh Daily Intimate Wash
Tuote on matkakokoinen suihkushampoo, joka sopii myös intiimialueelle. Matkalle mukaan ihan sopiva tuote.

Hemmottelua varten boksiin oli pakattu:


Mizonin Joyful Essence Mask
Tällä pyyhkäistään joulustressi olemattomiin! Ai niin, eihän minulla sellaista ole. 

Tuoksunäytekokoelmaan lisättäväksi boksissa oli:


Givencyn L'Interdit 
Mystinen ja uskalias kukkaistuoksu - ja vietteleväkin vielä. Täytyy joulupukkiin testata.

Herkkuhetkiä varten:


Anyday Nut Bar with Berries
Pähkinäinen välipalapatukka, jonka laitan kaappiin odottamaan karkkilakon päättymistä.

Kokonaisuudessaan tämä on mielestäni aika kelvollinen boksi, joka ei kuitenkaan häikäissyt. Olen ymmärtänyt, että nämä joulukuun boksit ovat olleet yleensä vuoden parhaimpia. Tällä kertaa näin ei ehkä ole. Paketin arvoa en ole laskenut, mutta kyllä se tilaushinnan ylittää. 
Ensi vuodelle on jotain uudistuksia tulossa, mutta tarkempia tietoja ei ole vielä julkistettu. Luulisi, että tällaisissa yllätysbokseissa kannattaisi jotenkin hyödyntää pohjoismaista yhteistyötä.

3 kommenttia:

 1. Hyvin paljon samankaltaisin fiiliksin availin omaa boxiani. Oli kelvollinen sisältö, mutta missä oli joulu ja pieni siihen kuuluva säihke? Harmittaa heidän puolestaan, jotka saivat vielä laihemman version boxista. Mulla tuli primer ton kulmatuotteen sijaan. Muutoin sisältö oli sama. Jospa tammikuussa parempaa ois luvassa.

  VastaaPoista
 2. Tällä kertaa tämä ei-pitkäaikaistilaajien boksi oli kyllä minun mielestäni parempi. Mielenkiintoista nähdä, mitä ne tammikuun muutokset tuovat tullessaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä. Just eilen tuli viesti että ovat boxit lähteneet matkaan. Menee alkuviikkoon että boxin saa

   Poista