keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kannattiko luvata?

Kuukausi vierähtänyt kesän vietossa. Villasukat ja fleecet ovat tulleet entistä rakkaammaaksi. Myös äkkilähtösivustoihin olen solminut lähes päivittäisen suhteen. 
Kuukauden verran on kulunut myös lupauksien täyteisestä postauksestani. Siispä on aika katsoa, miten sujuu...

1. mattojen pesu: 2 pestyä edelleen märkää mattoa, joiden pesun aikana kaksi raekuuroa. 

2. perennapenkit: kaksi puolittain ylöskaivettua penkkiä. Ei voi uudistamiseksi kutsua. Katsotaan, mitä sieltä nousee. Jos nousee.

3. Laatikkoviljely: kaksi puista laatikkoa ja kaksi muovista olleet tämän kesän pelastus. Missäpä muualla pikkuiset taimiruiset olisivat pärjänneetkään? Eikä kitkemistä! 

4. Omenahillo: haaveissa kyllä. Kaksi Pirja-puuta istutettu. Tämän jälkeen tietenkin on hyvä lukea se kyljessä oleva lappunen, jossa pienellä painetussa tekstissä mainitaan, että pitäisi sitten olla toistakin lajia. Jaaha. Naapurissa on. Riittääks se?

5. Ahkera bloggaaja: hahahahahahhaahhahahha....Syytän kyllä teleoperaattoriani myös. Yhteys on heikko. Tämänkin kirjoittaminen kasvattaa kärsivällisyyttäni äärimmilleen!

6. Kesästä nauttiminen: vilukissalle tämä ei ole ollut helppoa. Auringossa dekkarin lukeminen drinksu kädessä? No, laiskat aamut ja makoisat mökkisaunat. Niitä en unohda ja niistä nautin.

7. Asuntovaunuprojekti: ei ole edistynyt lainkaan. Siellä se vieläkin pressun alla odottelee. Olen pari kertaa käynyt kurkkimassa. Hyvin se siellä voi.

8. Pudotettuja kiloja: +1

 

1 kommentti:

  1. Kesää on jäljellä vielä vaikka kuinka paljon - onneksi. Meillä lähtee matot pesulaan ja kukkapenkeissä nautitaan luonnonmukaisuudesta. Keskityn oleiluun :)

    VastaaPoista