Chilibroileria smetanassa
800 g broilerin (ohut)leikkeitä
3 paprikaa esim. paprikamix
2 reilunkokoista sipulia
3-4 valkosipulinkynttä
2-3 chilipalkoa (Rawen)
1 pikkuprk tomaattipyrettä
2 tl sokeria
2 tl suolaa
mustapippuria
mustapippuria
3 dl kanalientä (kuutiosta)
3 rkl paholaisenhilloa
350 g smetanaa
Kuullota suikaloidut paprikat ja silputut sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyre, sokeri, suola, mustapippuri, kanaliemi, hillo ja smetana. Hämmentele herkkua hetken verran. Paista broilerit kevyesti ja laita ne vuokaan. Kaada kastike vuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa puolisen tuntia.
Passaa hyvin riisin kanssa, mutta meillä seuraksi asettuivat paahdetut bataattikuutiot, koska niitä nyt vaan sattui tekemään mieli.
Kuullota suikaloidut paprikat ja silputut sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyre, sokeri, suola, mustapippuri, kanaliemi, hillo ja smetana. Hämmentele herkkua hetken verran. Paista broilerit kevyesti ja laita ne vuokaan. Kaada kastike vuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa puolisen tuntia.
Passaa hyvin riisin kanssa, mutta meillä seuraksi asettuivat paahdetut bataattikuutiot, koska niitä nyt vaan sattui tekemään mieli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti