torstai 30. lokakuuta 2014

Chilibroileria

Ai, miten joskus tekeekään mausteista ruokaa mieli! Moiseen mielitekoon auttaa  mainiosti ruoka, johon laitetaan chiliä ja reilusti valkosipulia. Varmuuden vuoksi upotetaan koko komeus smetanaan.

Chilibroileria smetanassa

800 g broilerin (ohut)leikkeitä
3 paprikaa esim. paprikamix
2 reilunkokoista sipulia
3-4 valkosipulinkynttä
2-3 chilipalkoa (Rawen)
1 pikkuprk tomaattipyrettä
2 tl sokeria
2 tl suolaa
mustapippuria
3 dl kanalientä (kuutiosta)
3 rkl paholaisenhilloa
350 g smetanaa 

Kuullota suikaloidut paprikat ja silputut sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyre, sokeri, suola, mustapippuri, kanaliemi, hillo ja smetana. Hämmentele herkkua hetken verran. Paista broilerit kevyesti ja laita ne vuokaan. Kaada kastike vuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa puolisen tuntia.
 Passaa hyvin riisin kanssa, mutta meillä seuraksi asettuivat paahdetut bataattikuutiot, koska niitä nyt vaan sattui tekemään mieli.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti