sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Aika hoitaa

Follow my blog with Bloglovin

Leikkauksesta toipuminen jatkuu, vaikka selvästi vie aikaa. Unentarve on suuri. Pitkien yöunien jälkeen päiväunet maistuvat silti oikein hyvin. Sateinen ja harmaa ilma lisäävät raukeutta.

Leikkauksessa korvakäytävää leikattiin hieman auki ja sen vuoksi korvalehden yläreunassa on muutama tikki. Päähän yöksi laitettavan todella soman verkkosukan ja pistelevien tikkien vuoksi nukkuminen oikealla kyljellä ei oikein onnistu. Yöuni on siis aika pätkittäistä.
Kävellessä välillä tuntuu kuin kävelisi vähän vinossa, muuten liikkuminen sujuu ongelmitta. Särkyä ei onneksi juurikaan ole. Ilta-aikaan olen ottanut tavallisen särkylääkeen ja se auttaa nukahtamaan. 
Makuhermoa leikkauksessa joudutaan venyttämään ja kielen oikealla reunalla olenkin huomannut, että monet maut tuntuvat kylmiltä. Ehkä se on sama kuin metallinen maku, josta puhuttiin jossain artikkelissa.

Korvaani asennettiin titaaninen implantti, mäntä, joka auttaa ääniä siirtymään sisäkorvaan. Toivottavasti se viihtyy korvassani. Yritän kuunnella paljon mukavia asioita jatkossa.
Korva on edelleen tamponoitu umpeen, joten kuulosta ei vielä voi sanoa mitään. Kuitenkin kovat äänet tulevat läpi yllättävän jopa luonnottoman kovan kuuloisina. Suihkukopin suhina tuntuu rajulta.
Suihkusta puheen ollen, hiusten pesuun pitää keksiä kohta jokin viritys.

5 kommenttia:

 1. Hieno seurata paranemisprosessia blogin kautta! Malttia, malttia ja parantavia päikkäreitä 👍

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Onpas hyvä, kun laitoit faceen linkin! Tässähän pääsee hyvin mukaan sinun rosessiin. Toipumista edelleen!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

  VastaaPoista