perjantai 6. joulukuuta 2019

Glossyboxin joulukalenterin 6. luukku

Hyvää itsenäisyyspäivää sateesta ja pimeydestä huolimatta. Mökkitarkastus on alkamassa, kunhan saamme itsemme ja tavaramme siirrettyä autoon ja paikasta A paikkaan B. Kelin ollessa näin leuto, vaikkakin märkä jäämme myös yöksi ehkäpä kahdeksikin. 


Talven vaihtelevat olosuhteet alkavat tuntua ihossa ja olen huomannut, että säännöllisesti on  huolehdittava varsinkin kosteuttamisesta. Purkkivarasto kuluukin nyt todella vauhdilla. Glossyboxin joulukalenterista ei ole vielä tähän mennessä tullut varsinaisia ihonhoitotuotteita, mutta luulisin, että niitäkin 24 tuotteen joukkoon mahtuu, vaikkakin kosmetiikkapainotteiselta tämä vaikuttaa. 
Siispä luukku 6, aukene!



Jälleen ihan uusi merkki: Winky Luxin Uni-Brow Univeral Brow Pencil on minulle ennestään tuntematon, mutta kävin lueskelemassa brändistä ja sen tuotteista. Laatuun ja pakkausten ulkonäköön on haluttu panostaa ja kaunishan tämä on kuin mikä. Värikin vaikuttaa hyvältä: kevyesti painamalla vaaleampaa ja hieman enemmän painamalla saa tummenpaa jälkeä. Harja löytyy myös.
Käytän jotain kulmatuotetta päivittäin, joten käyttöön tämä kyllä pääsee. Hintaa löytyy $16 eli noin 12e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti